Мислите ли ,че може да се излекувате от паническо разстройство?
Дискусията е стартирана от Cheburashka , на 04 Октомври 10:41

Страдам от тази гадна болест вече няколко година. Загубих надежда,че мога да се излекувам. Мисля си ,че няма отърване от тази гад. Ще се радвам да чуя и други мнения.

Отговора
Трябва да сте член на групата, за да можете да публикувате отговори.
roshko
Защо толкова му се страхувате на тоя страх?
Сряда, 10 Август 2011 08:02
 
Kalinka
Има моменти на отчаяние, но аз си казвам и това ще отмине и някак си започвам да се чувствам по-добре.Вчера беше такъв ден цял ден ми беше замаяно и адски напрегнато, но днес имам по-светло усещане.
Вторник, 09 Август 2011 07:48
 
Dimcho
Хей, хора, я по-смело, естествено,че може. Колкото повече песимизъм, толкова по зле. Я, малко по-cool
Понеделник, 08 Август 2011 19:03
 
Cheburashka
Вече една година откакто пуснах дискусията, но мога да кажа, че се чувствам доста по-добре и имам по-голяма увереност. Ходя на психотерапия и със специални техники от моя психотерапевт. Успях да намаля, дори да прекратя паническите атаки, сега вече съм добре, но с психотерапевта ми работим по определена схема на терапия. Много съм щастлив.
Вторник, 02 Август 2011 19:18
 
Titi
Titi,
Разбира се, напълно съм убедена,че може. Само човек трябва да е последователен и да не се отказва. Според мен трябва да си създаде група за подкрепа и всеки ден да се опитва да се спарви със страховете си. Така мисля, аз имам ПР от 3 години и не се отказвам всеки ден се боря, въпреки че има моменти, когато целият свят сякаш се срива върху мен.
Петък, 10 Юни 2011 11:07
 
loading...