Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


8 ДНЕВНА ЛУННА ДИЕТА

Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Тази диета представлява отказ от най-излишната и най-вредна храна, с която сте свикнали. Помислете с какво се храните. Има ли в храната ви прекалено много захар и мазнини? Засищате ли глада си с нещо сладко или със солети, например? Има ли на трапезата зеленчуци, зърнени храни, плодове, млечни продукти, нетлъсто месо, риба?

С какво се храните на работното място? Добре обмисляйте храната си и правете правилни и разумни покупки. Този 8-дневен период след Пълнолуние е посветен на отказ от вредна храна. Преминете към здравословно хранене.

Намалете общата калоричност на храната, ако преяждате и имате наднормено тегло. Откажете се от храната, с която най-често прекалявате - консервирани храни, сладкиши, чипсове, бонбони,тлъстомесо, бисквити,хляб, колбаси със съмнителен произход. Откажете се от алкохол, цигари, кафе и др., особено ако с тях засищате глада си и отвличате вниманието си от храната. По време на осемдневната лунна диета не гладувайте - хранете се пълноценно и здравословно, без вредни и излишни храни. Спомнете си ястията на баба.

След Пълнолуние Луната започва да намалява. През този период небесното светило стимулира очистването на организма. Тогава може да намалите теглото си без особени усилия. Всеки ден сутрин, на гладно изпивайте по 1 чаша топла вода. После на всеки час изпивайте по 100 мл. вода.


През тези дни се хранете с плодове, вкусни ястия от зеленчуци, риба, пилешко месо, пълнозърнест хляб, овесени ядки. Важно е да се откажете в този период от излишната и вредна храна - сладкиши, чипсовете, прекалено мазна храна и или консервирана храна. Кожата ще се изчисти, тенът на лицето ще се избистри. След като усетите ситост, спрете да се храните. Не се хранете след 19.00 ч. Ако изпитвате

силен глад, изпийте чаша топла вода или чай. Това ще ви помогне да успокоите глада си. С тази диета може да свалите до 7 кг. от теглото си и ще освободите тялото от натрупаните отрови.

Много дами се хранят по този начин непрекъснато.

Ако този начин на хранене стане за вас постоянен, от време на време може да си позволите да изядете нещо сладко, да пийнете чаша вино или хубаво уиски. А съблазните са много. Производството на храни е сериозен бизнес и всеки производител неистово се бори за място във вашия стомах.


Но само вие може да решите какво може и какво не може да стане част от вашето тяло и да влияе върху вашето здраве.

Вие сте най-добрия приятел на самите себе си. Грижете се за тялото си и то ще ви се отблагодари.


 

 

Adsterra


loading...