Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


КОЗИРОГ-2016

Administrator
(13 гласа, оценка 4.00 от 5)
Оценка на читателите: / 13
Слаба статияОтлична статия 

 

Хороскопът за 2016 г. за Козирог ни казва, че тези хора са непоправими материалисти, които не умеят да се радват на живота, поради което в живота им има много проблеми. Запознанство с човек, който ще зарази Козирог с нова философия, се очаква през първата трети на 2016 г. През този период Козирогът сякаш ще се събуди, ще разбере, че в живота има много по-интересни неща от работата ~ кариерното израстване, и с удоволствие ще се потопи в този приказен свят. Любовта, която ще застигне тези представители от Зодия Козирог, до голяма степен ще ги промени. Вероятно вече към края на годината такъв човек ще направи предложение на своя любим/а и двойката ще сключи брак.

КАРИЕРА

Началото на годината за Козирози като две капки вода ще заприлича на цялата предишна година, ще се наблюдава безпрецедентно усърдие от страна на Козирога и честото му застояване в работата. Огромната работа, която е била в началото на 2015 г. е към своя край и на Козирог му предстои да положи последни усилия, за да я завърши.Тук е важно да не се отклонява и да доведе делото до край, като изцяло контролира процеса, в противен случай всички лаври и целият успех от свършената работа ще получи друг човек. А от средата на пролетта и до късна есен Козирогът ще открива за себе си многообразието на света, ще пътува много и ще се наслаждава на любовта и затова малко време ще отделя на основната си работа. Това няма да му позволи да заеме по-висок пост в йерархията, но ще помогне на представителя на този знак от Зодиака напълно да си отпочине и да гради планове за бъдещето, тъй като перспективна мисъл ще осени този човек в средата на годината. Вече в края на годината Козирогенергично ще се заеме с изпълнението на нов проект.

фИНАНСИ

финансовата страна в годината на Дървената Коза няма да оказва толкова голям натиск върху Козирог, колкото обикновено. Успех в началото на годината и завършване на проект или важна сделка ще донесе на Козирог много добри печалби, благодарение на които този човек добре ще осигури себе си и дори ще може да помогне на своите близки. От средата на пролетта той ще се замисли за пътуване, за почивка в екзотична страна, за което няма да щади парите, тъй като ще замине с любимия човек за който нищо няма да е жалко. Но вече от средата на лятото Козирог ще започне по-рационално да се отнася към парите, макар че планира да инвестира наличните средства в нов проект, което означава, че рядко ще дава пари на заем и ще се замисли за възможността да вземе голям кредит. Хороскопът за 2015 г. за Козирог, предупреждава тези хора, че ако надценят силите си и вземат прекалено голям кредит, може да се окажат в изключително затруднено положение, когато ще се наложи спешно да вземат пари на заем.

ЗДРАВЕ

Що се отнася до здравето на представителя на знака Козирог, то този човек няма да допусне болестта да го атакува, а ще се опита според възможностите си, да предотврати заболяването. Именно затова много представители на този знак от Зодиака през 2016 г. ще се замислят за вегетарианството, т.е. за преминаване на растителна храна, и да се откажат от месото. Това ще позволи да се предотврати започналото затлъстяване и дори нещо повече, ще предпази Козирог от сърдечно-съдови заболявания, които ще бъдат предизвикани от отлагания в кръвоносните съдовете на холестеролови плаки. Освен това, звездите съветват Козирог да пазят крайниците и главата си, тъй като нещастен случай или неочаквано падане може да доведе до сериозни наранявания. Между другото, годината на Дървената Коза е много подходяща за тези хора, за дасе заемат с фигурата си, с корекции на външността с помощта на пластични операции или инжектиране на ботокс. .

МЪЖЪТ КОЗИРОГ

От началото на 2016 г. много мъже Козирози може да се замислят за отваряне на собствен бизнес и до главата ще се потопят в тази работа. Обаче такова решение ще постави Козирога пред сериозен избор между семейството и работата. В този план особено критична ще бъде средата на годината, когато има опасност тези мъже да се разделят с половинките си. Хороскопът за 2016 г. за мъжете Козирози отговорно заявява, че през есенния период е важно да се направи всичко за укрепване на здравето, тъй като в противен случай има риск да получат на хронично заболяване. Краят на годината е подходяща за мъжете от знака Козирог, които не се страхуват от авантюри и са готови да рискуват всичко в името на богатството.

ЖЕНАТА КОЗИРОГ

Доста трудна година очаква представителките на знака от Зодиака Козирог. Става сума за това, че на техните плещи ще се стовари голяма отговорност както в работата, така и у дома. Не всяка представителка на този знак от Зодиака ще може да издържи цялата тази тежест от струпалата се върху нея отговорност, а оттам се очаква нервно изтощение и заболявания на нервна почва още към края на пролетта. Благоприятен период в живота на тези жени ще дойде от началото на лятото, когато към дамите Козирог ще започнат да проявяват внимание и да им оказват помощ мъжете. Хороскопът за 2016 г. за жени Козирог съветва тези представител ки на нежния пол да не приемат всичко близо до сърцето си и във всяка ситуация да се надяват на най-доброто.

 

 

loading...

Adsterra