ДЕВА-2016
Administrator
(17 гласа, оценка 4.06 от 5)
Оценка на читателите: / 17
Слаба статияОтлична статия 

Представителите на знака Дева няма да могат да променят себе си и няма да си позволят да се отпуснат нито за минута, и все така, като малък механизъм ще е движат към поставената от тях цел. Хороскопът за 2016 г. за Дева предупреждава, че на тези-хора ще им бъде невероятно трудно да постигат своето, тъй като на тях не им достига комуникативност, те не обичат и не умеят да хитруват и да извъртат, и затова често ще губят от по-успешни съперници, както при кандидатстване за работа, така и при боравенето с пари. Звездите препоръчват на Деви да поработят над себе си, над собствената си психология и над своето отношение към живота. Ако се успокоят и започнат да действат хладнокръвно, тези хора ще могат да постигнат много повече.

КАРИЕРА

Развитието на представителите на знака Дева в годината на Дървената Коза ще оставя двойствено впечатление. От една страна, Деви акуратно ще изпълняват всички свои задължения и ще се справят дори със сложни задачи, които за другите са непосилни. От друга страна, безинициативността на тези хора, както и липсата на желание да извоюват своето място под слънцето, ще смущава ръководството, което съвсем няма да бърза да утвърди Дева на ръководен пост. Освен това, тези личности през 2016 г. ще бъдат както никога упорити, рядко ще правят компромиси и няма да се вслушват в по-мъдри съвети, което може да доведе тези хора дори до уволнение. Между другото, собствен бизнес Дева също би развивала с голяма мъка, и всичко това заради отсъствието на гъвкавост и дипломатичност, както и невъзможността да изненада околните с нещо. Вярно, през втората половина на годината Деви ще станат по-контактни и сговорчиви и това ще позволи на тези хора да намерят нова, интересна работа. От този момент ще започне възхода на Дева като успешен и мъдър предприемач и бизнесмен.

фИНАНСИ

Представителите на Зодия Дева умеят както никой друг умело да разпределят финансите си и да ги управляват, като подсигурят себе си. Няма да ги разочарова техния усет и през тази година, когато при тези хора далече не всичко ще бъде наред и ще им остане надеждата да разчитат единствено на себе си. Обикновено Деви не обичат да рискуват и предпочитат здраво да държат малка птичка в ръката, отколкото да мечтаят за орел в небето, но при голяма необходимост представителите на този знак от Зодиака ще извършат няколко опасни, но успешни операции, които ще могат да ги обезпечат до края на годината. При това, късметът не винаги ще бъде натяхна страна, а само през пролетта и съвсем в началото на лятото, което означава, че трябва да са внимателни и да не пропускат своя шанс. Нещо повече, ако решат да инвестират пари в собственото си бъдеще, Деви могат да изберат печелившия вариант, като закупят жилище за семейството си. Доста неочаквано ще бъде и това, че материална подкрепа на Дева ще окаже човек, когото тя дълго време е считала за свой заклет враг. Това означава, че краят на годината ще стане още и време на помирение на Дева с близките й хора, а също и обединението им в една коалиция.

ЗДРАВЕ

Хороскопи за 2016 г. за Дева предупреждава тези личности, че опасността да хванат вирусна инфекция още в началото на годината е много голяма, при което заболяването може да доведе до сериозни усложнения в очите или ушите. Именно затова трябва по-внимателно да следите за себе си и да не оставяте болестта на шанса. През летния период ще се появят много доброкачествен и новообразувания, което означава, че е необходимо да си направите ехография на всички органи и да предотвратите тяхното разрастване. Няма да могат да избегнат представителите на Дева и нараняванията, но на това ще бъдат изложени главно малките и възрастни Деви. Опитайте се да избягвате безразсъдните постъпки, за да не бъдете наказани за извършената глупост. За това повече трябва да се мисли през есента и зимата. Освен това, представителите на този знак от Зодиака не трябва да се занимават със самолечение, защото това може само да влоши положението им.

МЪЖЪТ ДЕВА

Звездите ни казват, че през 2016 г. мъжете, родени под Зодиакалното съзвездие Дева, ще бъдат прекалено бавни и рядко ще поемат върху себе си отговорност по един или друг въпрос. На тяхната половинка ще се наложи да подтиква и мотивира такива мъже, за да мога; те да постигнат успех през този период. Хоооскопы за 2016 г. за мъжете Дева дава да се разбере, че за да се събудят Деви и да започнат пълноценна активна дейност през 2016 година, ще им бъде необходима силна мотивация. В противен случай, да се надяват, че ще се придвижат с крачка напред в своето развитие, не си заслужава.

ЖЕНАТА ДЕВА

За представителките на нежния пол, които са имали достатъчно късмет да се родят под знака на Дева, 2016 г. обещава да бъде благоприятна във всички сфери. На омъжените представител ки на този знак от Зодиака звездите предсказват бурни отношения с любимия човек, възможна е дори изневяра от страна на партньора, все пак Деви ще намерят в себе си сили и ще съумеят да запазят чувствата и семейството си. Хороскопи за 2015 г. за жените Деви предупреждава тези дами, че им предстои да се разкъсват между дома и семейството, и дори нещо повече, даосигуряват и обезпечават своите любими и близки хора. Въпреки това, всички усилия ще си заслужават труда и в края на годината Деви ще почувстват страхотно

 

 
loading...