Сряда, 27 Април 2016 11:56

ГРИНГО БИЕЛ И ЗАПЛАШВАЛ СОФИ МАРИНОВА

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

Певицата Софи Маринова в момента живее в постоянен стрес, защото приятелят й Тодор Давидов - Гринго я пребивал от бой.

За първи път й посегнал едва няколко дни след началото на връзката им, а преди месец дори й счупил ръката. Причината за скандалите били битови проблеми, това призна гласовитата певица пред Би Ти Ви, цитирана от 24chasa.bg.

„Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам. Ще ви изкормя и теб, и Лоренцо. Ще ти донеса главата му пред вратата ти.”, сподели Софи.

Софи Маринова опроверга новината, че е бременна.

„Няма бебче. Това се оказа в крайна сметка. От стрес ли е, от какво е – не знам. Закъся ми и си направих тест – показа две чертички. Бях много радостна. Вече като минаха два месеца отидох при лекарка и тя ми каза, че от стреса ми закъснява. Няма бебче. Ма то май така стана по-добре. То с този мъж не може да се живее. Защо ме бие, защо ми посяга. Живей си живота бе човек. Какво искаш.”, казва Софи Маринова.

Тя призна, че е пуснала жалба в полицията, защото много се притеснява за сина си Лоренцо.

„Мамо нещо не си щастлива. Това ми каза скоро Лоренцо, който вече си е голям. Явно не ми трябва да имам мъж. Лоренцо си е до мене и ми е достатъчен. Гринго само звъни и се заканва. Няма мозък тоя човек. Работи като охранител в Германия, но съм чувала и други неща.”, допълни изпълнителката.

Последно променени от Сряда, 27 Април 2016 12:02
loading...