Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Събота, 26 Януари 2019 19:21

"Горчива любов" - четири остри камъка под един покрив

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

Ферман и Шахика се карат за наследството. Мелек признава на Али цялата истина. Шевовете му се отварят и в болницата той я моли да не го напуска. Булут обещава на тъст си да научи на всичко шурея. Екрем разкрива на съучастника си тайните на Исмет – фалшификатора на епикризи и драмата на Захиде. Булут уволнява предателя и заплашва Шафика, че ще разкаже на тъста си какво в действителност се е случило с майката на Али.


Али споделя на Сафет, че винаги ще е до дъщеря му. Суде е бременна, но Ферман не показва щастие. Младата жена казва на всички в дома си, че носи дете. Али настоява зет му да е добър бъдещ баща. Булут разбира, че шуреят му знае за тайната на жена си.


Екрем намира доктор, който да помогне на Захиде. Али се скарва с Булут и за да накаже роднините, убеждава жена си да живеят при Ферман. Суде подозира, че Мелек е още бременна, но младоженците успяват да скрият тайната си.

Али се кани да започне работа в холдинга. Ферман иска да направи истинска сватба на сина си. Историята между Булут и Мелек от „Горчива любов” се превръща във война. Под въздействие на хипноза Захиде си спомня как Шахика я е отвлякла.

loading...


loading...

Adsterra