Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Понеделник, 28 Януари 2019 10:10

"Горчива любов" - Мелек казва на Али, че Булут е баща на детето й

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

 

Булут критикува Суде, че се прави на интересна. Казва ѝ да отиде и да разкаже на баща си, че това е любовницата му. Той я моли да не ревнува, защото Мелек е съпруга на Али, а той е неин съпруг.

Мелек също се кара на Али. Али казва какво е споразумението с баща му преди да се оперира.

Суде поставя условие на съпруга си, че ако иска да си мълчи той трябва да бъде добрия човек, за който се е омъжила. Шахика също твърди, че не познава снаха си. Ферман се ядосва и й прави забележка, че тя никога няма да престане с игрите си. Заповядва на жена си, че Али и снаха му ще дойдат, а тя трябва да покаже цялото си уважение към тях, защото ще си плати лошо.


Мелек е взела решение и заминава. Али й вика такси. Тя му обяснява, че няма връзка с него, като не му казва какви са причините.

Али е бесен и разстроен. В това време Мелек се връща. Али продължава да я упреква. Мелек си признава, че бащата на детето й е Булут. Това е единственото, заради което тя иска да избяга. Али се вбесява още повече. За да се успокои, взима брадвата и започва да цепи дърва. Мелек отнова се качва в таксито. Али й казва, че това не е нейна грешка. Опитва се да я спре. Али й казва, че много я обича. Раната му започва да кърви. Двамата отиват в болницата.

Ферман казва на Булут да помага на Али. Тогава зетят отговаря, че няма проблеми със сина му.

Мелек разказва, че всички от семейството му знаят за връзката й. Али научава, че Шахика и Булут са я гонили от болницата. Пита Мелек дали иска да замине. Тя отговаря, че няма сили и е принудена да си тръгне. Али я успокоява. Той се озлобява срещу зет си. Съобщава на жена си, че още повече иска това дете, за да накара Булут да съжалява цял живот. Не позволява на Мелек да си тръгне.

Булут отива при Екрем и му заявява, че иска да потърси сметка на Ферман. Бизнесменът казва, че Али ще им е от полза. Булут му отговаря, че няма нищо срещу Али.


Решат иска да уволни Елмаз. Плаща й последната надница. Тя я отказва и си тръгва. В това време Захиде звъни на брат си. Екрем й е дал телефона, за да звънне на брат си. Той се кълне, че всеки, който е довел до това състояние Захиде, ще си плати.

Али благодари на Мелек, че винаги е била до него.

Булут уволнява финансовия директор заради това, че е подправил експертизите на баща му. Човекът се вбесява, че е уволнен. Шахика казва на Булут, че Ферман знае, че завещанието е видяно от жена му. Шахика настоява той да говори с мъжа й. Булут не иска да навреди на Мелек. Шахика заплашва, че ще разкрие тайната за момичето на Ферман. Булут отговаря, че и той знае нейната тайна…

Източник: Теленовелас

 

loading...

 


loading...

Adsterra