Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Неделя, 10 Февруари 2019 17:24

"Майка" - Турна изпитва чувство за вина и решава да напусне Зейнеп, къде фотографката ще открие малкото момиченце?

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

 

Турна е намерена

Дженгиз се сбива с един от затворниците и си усложнява положението. Ще остане още време в затвора.

Зейнеп и Гьонюл търсят Турна на местата, където са ходили преди, но без резултат.

Гамзе и Джахиде са в болницата, защото Гамзе е решила да направи аборт. Накрая се отказва.

Шуле е пусната на свобода, но Дженгиз ще лежи още време.

Зейнеп решава да разкаже за Турна в полицията, но Гьонюл я разубеждава. Зейнеп отива при Али, за да го помоли за помощ.

Али получава информация за младежките години на Гьонюл. Досеща се, че Зейнеп е нейна родна дъщеря.

Зейнеп и Али отиват да търсят Турна. Разминават се с Шуле, която отива в редакцията при журналиста.

Али разговаря с негов приятел полицай и успокоява Зейнеп, че ако получат репорт за изчезнало дете, ще му съобщи, а после и той на нея.

Зейнеп се прибира в къщата на Джахиде и започва отново да преглежда картините на Турна. Сеща се, че ще се върне в Бандърма при Шуле и Дженгиз. Тръгва към автогарата, за да я спре.

Турна отива да си вземе автобусен билет, но не й достигат парите, а и е все още малка да пътува сама. Касиерът се обажда и докладва в полицията. Турна чува това и побягва. Опитва да се качи без билет в автобуса за Бандирма, но е свалена от шофьора. Полицаите я пресрещат и я започват да я разпитват за родителите й. През това време Зейнеп се появява и двете се прегръщат

Зейнеп и Турна се връщат в къщата на Джахиде. Зейнеп разказва на Гамзе и Дуру, че е осиновена. Двете с Турна напускат дома на Джахиде и отиват отново в хотел "Звезда". Зейнеп звъни на Али и му казва, че ще отседнат там и по-късно да се видят.

Зейнеп и Турна напускат дома на Джахиде и отиват отново в хотел "Звезда". Зейнеп звъни на Али и му казва, че ще отседнат там и по-късно да се видят.


Гьонюл катастрофира

Шуле се появява пред Али. През това време го извикват, а Шуле намира листчето с адреса на Зейнеп в хотела. Тръгва натам.

Али се връща и вижда, че листът е откъснат и звъни на Зейнеп да я предупреди, но телефонът й е изключен. Звъни на Гьонюл, а тя веднага тръгва към хотела.

Зейнеп и Турна са в стаята. Почуква се, а когато Зейнеп отваря, вижда човек от рецепцията, който е дошъл да я свърже с Али. Зейнеп разбира от Али, че Шуле е в хотела и ги търси

Али попада в задръстване. Когато слиза да види какво става, разбира, че е станала катастрофа. Вижда Гьонюл на земята в безсъзнание.

Зейнеп звъни на рецепция и предупреждава, че ако дойде Шуле, да не й казват, че са отседнали в този хотел.

Шуле вдига скандал и тръгва да търси Зейнеп из стаите. Накрая й казват номера на стаята, но когато отваря, не намира никого в нея.

Турна и Зейнеп бягат от хотела и отиват при Гьнюл. Там обаче е заключено. Али й звъни и й съобщава, че Гьонюл е в болница.

Гьонюл е добре и иска да я изпишат. Лекарите й препоръчват да постои няколко дни. Али я успокоява, че Зейнеп и Турна са добре и идват към болницата. Жената решава да остане. Той й разкрива, че знае, че Зейнеп й е дъщеря. Гьонюл го моли да не й казва, защото ще я намрази. Али обещава да си мълчи.


Али опитва да се сближи с Турна, но детето е разстроено от случката в ресторанта и не разговаря с него.

Шуле звъни на Али и той тръгва към нея. Тя отсяда в апартамента му и е бясна, че Зейнеп е отвлякла дъщеря й. Али й предлага да отидат в полицията и да подаде оплакване, но я предупреждава, че знае за това как е живяла Мелек при нея и че полицията ще започне да ги разследва двамата с Дженгиз.

Шуле не иска да отиде в полицията, защото знае, че може да я арестуват. Али й казва, че може би Мелек се е спасила и живее добре със Зейнеп...

Зейнеп и Турна отсядат при Гьонюл.

Шуле не иска да отиде в полицията, защото знае, че може да я арестуват. Али ѝ казва, че може би Мелек се е спасила и живее добре със Зейнеп...

Зейнеп и Турна отсядат при Гьонюл.

На следващия ден Дуру звъни на Зейнеп и ѝ казва, че ще ги посети.

Гамзе чува разговора и се скарва с Дуру.

Дуру и Сарп гостуват на Зейнеп и Турна. Зейнеп пита Дуру дали Дахиде знае, че са при тях. Дуру ѝ казва, че винаги ще е до нея и ще я подкрепя независимо, че не са истински сестри.

Зейнеп казва на Дуру, че докато със Сарп са на гости, ще отиде и ще посети Гьонюл. Дуру се съгласява да остане с Турна.

Лекарят съобщава на Гьонюл, че трябва да остане още няколко дни. Съмняват се за цироза на черния дроб. Зейнеп се появява, но Гьонюл скрива от нея.

Шуле говори със Зехра - стара приятелка. Обещава ѝ, че с Мелек ще я посетят скоро. Али чува разговора и пита Шуле какво мисли да прави. Тя му отвръща, че ще вземе Мелек за няколко дни и ще я върне на Зейнеп. Иска да изкупи греховете спрямо дъщеря си.


Зейнеп разбира от медицинските сестри, че Гьонюл има рожден ден и решава да спретне изненада.

Али отива при Зейнеп и ѝ казва за намеренията на Шуле. Той обаче не ѝ вярва, тъй като смята, че може да открадне Турна и да избяга с нея. Зейнеп се чуди какво да направи.

Шуле преравя апартамента на Али и открива папката с разследвания за Мелек.

Дуру и Сарп отиват в апартамента на Али заедно с него. Решени са да наблюдават Шуле.

Шуле пита Али пред тях за Мелек. Обижда Зейнеп, а Дуру се ядосва и за малко не се издава, че е нейна сестра.

Зейнеп и Турна подготвят сладкиш за Гьонюл.

Шуле заплашва Али, че ще напусне апартамента, ако не намери Зейнеп в най-скоро време. Али ѝ обещава, че утре ще се опита да разбере къде е.

Дженгиз се обажда на Шуле от затвора. Нарежда ѝ да продаде колата и с парите да плати гаранцията му.

loading...

 

Последно променени от Неделя, 10 Февруари 2019 17:37

loading...

Adsterra