Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Четвъртък, 06 Юни 2019 18:32

"Вътрешен човек": Прекаленият оптимизъм няма да помогне, нова клопка

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

Давут докладва на боса, че Сарп не е убил Мерт. В същото време младежът се обажда, за да каже, че е прострелял новият вътрешен човек. Оставя го в дома на Хасан, за да му помогнат. Юсуф разбира за случилото се от Мерт. Праща хора да намерят ченгето под прикритие.

Мерт намира снимката на братчето си отново и я прибира. Хасан утешава разтревожената Фюсюн, че синът й е добре. Сарп отваря очи и вижда Мелек. Джелял пристига и започва да го разпитва. Мерт ревнува Мелек, а тя твърди, че просто помага на спасителя си. След това обаче прекарва нощта при Салрп и му казва, че го харесва.

Ейлем кани Мерт на гости на Фюсюн. Разпитва я за Умут. Разказва как е израснал на улицата. Тя го приютява в дома си. Джелял заповядва на Сарп да работи с Давут. Той също е влюбен в Мелек и разбира къде е нощувала тя. Джелял поверява сина си и майка му на Сарп.<br>

Сарп гостува на майка си. Тя вежда раната и го гони от дома си.

Юсуф споделя плановете си с Мерт. Той веднага предупреждава Джелял, че инспекторът е по петите му. По време на обиска и обвинението за убийството на Амер, Юсуф поставя подслушвател в джоба на Сарп. Той го монтира на писалището на Джелял. Босът обаче го засича с детектор.

Сарп се опитва да открие снимката на братчето си. Мерт е по петите му и я връща. Обвинява го, че е станал вътрешен човек за мафията, за да намери Умут. Сарпго разубеждава умело. Фюсюн припада и е приета в болница. Сарп и Мелек отиват да я видят, но тя не иска да говори с бившия полицай.


Юсуф нарежда на своето момче да получи информация за срещата на Джелял с негов „колега”. Сарп обещава да получи подробности. Давут открито заплашва Мелек, че новата й слабост ще изчезне от лицето на земята. Тя отказва да говори със Сарп, за да спаси живота му.

Юсуф се опитва да помогне на протежето си във „Вътрешен човек”. Дава му адреса на евентуалния похитител на Умут. Ченгето под прикритие обаче има други проблеми. Майка му и Мелек отказват да говорят с него.

Източник: woman-onthe-top.net


loading...