Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Четвъртък, 18 Юли 2019 12:29

"Вътрешен човек": Ще разкажат ли камерите, какво се случва?

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

Планът „Бос Умут“, разработен от Сарп се проваля. Шефът Юсуф е ранен сериозно и бива откаран в болницата. Сарп е смазан. Той се чувства виновен за провала на операцията и за всички неприятности, който застигнаха екипа му.

Междувременно Мерт не може да разбера какво става с шефа му и моли персонала да му предостави записи от местните камери за наблюдение. Полицията търси записите, но след като разбира за истинските причини за нараняването, те не ги дават на Мерт. Мерт усеща, че нещо не е наред и започва да дълбае, за да разбере, къде се крие причината. А Джелял разкрива тайните срещи между Мелек и Фюсун и прави нещо, за което после ще съжалява.

Касапина праща Сарп да търси Адвоката, за да го убие. Когато разбира, че той вече е мъртъв, Джелял започва да подозира, че има нов враг, който го дебне.

Директорът на полицията решава да отстрани Сарп и му забранява да работи с Джелял. Сарп измолва отсрочка, за да отмъсти за Юсуф.


Давуд хваща Алянак натясно, но Касапина решава да го пощади, защото има планове за него.

Джелял поставя Мелек под наблюдение, за да я предпази от Джошкун.

Касапина изпада в безизходица.

Началник Юсуф е все още в болницата, човекът е в критично състояние. Жена, с която е свързан от миналото, отива да го навести в болницата.


loading...