Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Събота, 03 Август 2019 17:33

"Сълзи от Рая": Как един опит за убийство да изглежда като самоубийство?

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

• Дженет показва на Селим пъзела от парчетата снимки. Махир заключва Мелиса в стаята и. Кая възнамерява да отнеме целия терен на Дженгиз. Дженгиз е решен да си отмъсти за безразличието на Арзу. Отвеждат Мелиса в клиника. Кая предупреждава Арзу, че Дженгиз я е предал. Нилгюн е поканила Дженет и семейството й на вечеря. Йозлем съобщава на Махир, че е бременна. Мелиса изпада в нервна криза. Махир пожелава да придружи Йозлем на гинекологичния й преглед. Селим настоява да развалят партньорството си със Сойер. Кая изисква подписа на Дженгиз за продажбата на терена. Дженгиз го заплашва, че ще обвини Арзу за смъртта на Реза. Арзу вижда Махир и Йозлем в болницата и научава, че очакват дете. Арзу е огорчена от Махир.

• Дженгиз настоява да си възвърне от Кая парцела земя. Арзу обвинява Дженгиз в предателство. Предупреждава го, че ще загуби във войната си с Кая. Дженгиз из- праща последния плик за Дженет. Арзу споделя със Сема и Орхан, че Махир ще става баща. Нилгюн узнава истината за бременността на Йозлем. Пликът за Дженет попада в ръцете на Кая. Мукадес настоява Арзу да признае, че е майка на Дженет, и да ги избави от Кая. Кая узнава, че Дженгиз е подателят на писмото до Дженет. Селим подозира, че майката на Дженет е жена от близкото обкръжение. Селим получава прощално съобщение от Дженгиз. Кая опира оръжие в главата на Дженгиз. Мукадес посещава Мелиса в клиниката. Дженгиз подписва документите за продажба на терена. Кая оставя на бюрото му снимките, които доказват, че Дженгиз е убил Реза. Кая се опитва да инсценира самоубийство на Дженгиз. Селим и Дженет пристигат в дома на Арсой. Чуват изстрел. Мукадес съобщава на Мелиса, че Дженет е нейна сестра. Твърди, че Арзу е сменила името си, за да започне нов живот. Дженгиз е тежко ранен.

• Селим и Дженет предполагат, че Дженгиз е направил опит за самоубийство. Мелиса не вярва на думите на Мукадес, прогонва я. Мукадес настоява Мелиса да разпита Арзу и да получи отговор от нея. Селим и Дженет откарват Дженгиз в болница. Кая е ядосан, че Дженгиз е оцелял.

• Арзу обещава да изведе Мелиса от клиниката. Махир пристига за гинекологичния преглед на Йозлем. Разбира, че двамата очакват момче. Мелиса настоява пред персонала на клиниката да се свърже по телефона с Арзу. Сема се радва , че Мукадес е признала истината на Мелиса. Селим е разтревожен за състоянието на Дженгиз .

• Йозлем настоява Нилгюн да запази в тайна от Дженгиз новината за бремен- ността й. Нилгюн се натъква на снимките на Дженгиз, разпилени по бюрото му. Прибира ги на сигурно място. Селим твърди, че баща му е неспособен на самоубииство. Кая отмива кръвта от ръцете си. Мелиса изпада в нервна криза. Сема я посещава в клиниката. Орхан съобщава на Арзу новината за инцидента с Дженгиз. Докторът твърди, че състоянието на Дженгиз все още е нестабилно.


Сема отвежда Мелиса у дома, при условие че ще забрави Дженет. Кая споделя с Арзу, че рано или късно ще успее да убие Дженгиз. Махир настоява Мелиса да се завърне отнов ов клиниката. Нилгюн скрива от полицаите, че е открила снимки на Дженгиз в кабинета му. Полицаите подозират, че Дженгиз е жертва на покушение, и търсят улики. От снимките Нилгюн узнава, че Дженгиз е замесен в смъртта на Реэа.

• Арзу споделя със Сема, че възнамерява да отведе Мелиса далеко. Сема забранява на Арзу да отнеме Мелиса. Мелиса случайно дочува, че Арзу навремето е сменила името си, за да започне нов живот. Нилгюн намира снимка на Арзу в кабинета на Дженгиз и в пристъп на ревност пожелава смъртта му.

Източник: "ТвСага"


loading...