Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Вторник, 24 Септември 2019 17:16

"Сълзи от Рая": Селим към Мелиса - ти не заслужаваш любовта ми

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

• Дженет се разколебава и пред събраното множество гости отказва на Селим да стане негова съпруга. Махир освобождава Арзу и я защитава от Кая. Арзу побягва и пада зад борда на яхтата. Махир се хвърля след нея в морето. Спасява я от удавяне и я отвежда пред погледа на Кая. Селим безуспешно убеждава Дженет да не се вслушва в думите на Мелиса. Разгневен, заявява на Дженет, че тя не заслужава любовта му. Мелиса отвежда Дженет в дома на Mукадес. Нилгюн успокоява Селим. Арзу отрича пред полицаите да е била похитена от Кая. Страхува се, че Кая ще издаде участието и в смъртта на Реза.

• Mукадес прогонва Мелиса, тъй като вярва, че тя нарочно е разделила Дженет и Селим. Махир успява да убеди Арзу да се завърне в дома на Сойер. Сема яростно се противопоставя на идеята на Махир. Йозлем пада по стълбите и е откарана в болница. Кая заварва в дома си гости, които Халил е поканил. Настоява Садък, синът на Халил, да започне работа при него. Арзу узнава, че Мелиса е попречила на Дженет да се омъжи за Селим. Дженет разкъсва сватбената си рокля, а Селим изхвърля снимката на Дженет. Халил продава на Кая пистолета на Махир, който е намерил на борда на яхтата.


• Махир поставя охрана за Арзу и Мелиса пред дома им. сема и Орхан връщат : изписаната от болница Йозлем у дома, чието бъдещо дете е оцеляло след инцидента. Въпреки протеста на Халил Кая се заема да обучи Садък да използва оръжие. Арзу отново уверява Дженет, че не е възнамерявала да я изостави сама в пламъците. Разказва и за трудното си детство и мъчителен живот и се опитва отново да я приласкае.

loading...

 

Последно променени от Вторник, 24 Септември 2019 17:21

Adsterra


loading...