РИБИ-2016
Administrator
(7 гласа, оценка 3.00 от 5)
Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Хороскопът за 2016 г. за Риби ни казва, че за преобразяването на тези хора положително ще се отрази желанието им да направят добро впечатление на човека, когото харесват, който няма да ги възприема като личности и на тях ще им се наложи на практика да доказват своята самостоятелност, качества и своята любов. Настойчивостта на Риби ще бъде толкова голяма и

към дейността си ще привлекат толкова много хора, че тяхното дело ще стане известно на по-голямата част от обществеността, а Рибите ще се радват на популярността си. Това ще позволи вече в средата на годината да спечелят сърцето на любимия човек и заедно да се отправят на път, като това пътуване може да стане начало на един нов живот, на двама души, които се обичат.

КАРИЕРА

Представителите на знака Риби съвсем не са кариеристи, но по вина на едни или други обстоятелства в годината на Дървената Коза те ще бъдат принудени да застанат начело на колектива или да взимат важни отговорни решения. Това ще се отрази на факта, че върху Рибите ще бъде фокусирано вниманието на ръководството, които ще започнат да възлагат на този човек големи надежди. На Риби ще се наложи да вземат важно решениe - да се съгласят на предложението да оглавят колектива и да станат в бъдеще знакова фигура, или да се откажат от поста и да предпазят себе си от рутинната работа под нечие ръководство. Обаче тук трябва да се вземе под внимание и това, че работата ще бъде отговорна и нервна, което означава, че не всеки представител на този знак от Зодиака ще може да издържи. Добър резерв за бъдещето ще направят и Рибите с творчески професии, които през 2016 г. ще творят неуморно, а в най-близко бъдеще може и да се прославят.

ФИНАНСИ

С парите при Риби през цялата година ще възникват проблеми, и всичко това поради нереализираните желания на този човек. В стремежа си да се харесат на любимия човек, Риби ще харчат баснословни суми за подаръци, ресторанти и пътувания. Обаче, представителят на този знак хвърля само прах в очите на другите, много скоро парите му ще свършат и Риби ще бъдат просто опустошени. Важно е колкото се може по-рано да поговорят с любимия си човек.честно и открито да му разкажат какво представляват те, за да няма в бъдеще недоразумения. Също така, Риби не трябва да ходят в казино или да дават пари за тото, тъй като страстта към хазарта и желанието да спечелят голяма сума на всяка цена, ще доведе до обратния ефект - след дребните печалби на тези хора, ги очаква голяма загуба. Хороскопът за 2016 г. за Риби предупреждава тези хора, че през този период от живота трябва да разчитат само на собствените си сили.

ЗДРАВЕ

Здравето на представителите на този знак от Зодиака често ще го заплашват вирусни инфекции, тъй като недостигът на витамини и умората от работата ще въздействат на състоянието на организма на тези хора не по най-добрия начин. Най-добре е Риби още през пролетта на 2016 г. да вземат отпуск и да отидат на балнеосанаториум, където ще имат възможността не само да прекарат времето си спокойно и да успокоят разклатените си нерви, но и да минат през редица процедури, които ще им помогнат да възстановят организма си. Вече към лятото Риби ще се чувстват свежи и както никога отпочинали, което ще им позволи втората половина на годината да прекарат с добър енергиен запас. Освен това, не си струва да провокират организма си както през зимата, така и през ранната пролет или късна есен, когато трябва да се обличате топло, защото заболяванията на горните дихателни пътища може да доведат до синузит или други опасни заболявания.

МЪЖЕ РИБИ

Развитието на представителите на мъжкия пол на знака Риби през 2016 г. много силно ще зависи от тяхното вътрешно състояние и морална устойчивост. На тези хора често ще им бъде необходима подкрепа и надеждно рамо, тъй като собствените им сили за преодоляване на пречките може съвсем не винаги да са им достатъчни. Хороскопът за 2016 г. за мъжете Риби ни казва, че преобразяването на тези хора може да се случи през лятото или в началото на есента, когато те истински ще се влюбят. Междувременно, годината е подходяща за устройване на по-високо платена работа и за закупуване на недвижим имот.

ЖЕНИ РИБИ

На всички са известни капризите на представителките на энака Риби, които ще се проявят през тази година в целия си блясък. На тези дами няма да е никак лесно да им се угоди, а след това честите скандали и неразбиране с партньора може да доведат до разпадане на връзката. Парадоксално, но съвсем скоро точно Рибката ще започне да прави опити да възстанови отношенията. Хороскопът за 2016 г. за жените Риби, прогнозира за тези представител ки на слабия пол доста вълнения заради своите деца или родителите, за които ще им се наложи да решават проблеми. Но да следят любимия си човек, да му правят проверки и скандали от ревност, съвсем не е необходимо, тъй като до нищо добро това няма да доведе.

 

 

Последен член

Последни коментари

Мнения

Онлайн потребители

0 users and 31 guests online
Facebook API keys need to be provided to have Facebook connect work

Histats