ВОДОЛЕЙ 2016
Administrator
(20 гласа, оценка 3.85 от 5)
Оценка на читателите: / 20
Слаба статияОтлична статия 

 

 

 

Водолей са  хора, които ще могат да осъществят всяка своя идея и, не без трудности, разбира се, но ще станат истински щастливи до края на този период. Хороскопът за 2016 г. за Водолеи ни казва, че за да бъдат щастливи хората от този знак от Зодиака, трябва да усетят хармония, която за Водолей означава творческа самореализация и влюбеност. Най-голяма активност Водолеите ще проявяват именно в любовта, която така и не им стига. Може би в средата на лятото Водолеят ще срещне такава дълбоко духовна личност какъвто е и той самият, която ще го покори и ще промени живота на този човек кардинално.

КАРИЕРА

Перспективите в кариерата пред Водолей са доста неясни и замъглени, и всичко поради това, че рядко някой човек от този знак на Зодиака през 2016 г. ще работи на място, за което е мечтал. Най-често Водолеи ще бъдат принудени да работят заради пари, без да изпитват никакво удоволствие от тази работа. Напълно възможно е, новият човек, който със сигурност ще влезе в живота на Водолей през тази година, да промени начина им на мислене и като цяло техния мироглед, и да ги накара да действат, за да реализират мечтите си. Насоките, към които ще се стреми Водолеят през тази година, ще бъдат творчеството и търговска дейност, които ще покорят този човек с възможността да влияят върху хората и да ги заразяват със собствените си идеи. Започнало като хоби, това увлечение до края на годината може да се превърне в основна ценност за Водолей, носейки им, при това, значителни доходи. Напълно възможно е този човек през ноември или декември да напусне омръзналата му и безперспективна работа.

ФИНАНСИ

От гледна точка на финансите, през 2016 г. Водолеите няма да изпитват никакви проблеми, само омразната работа, дори и за добри пари, няма да им носи удовлетворение и затова цялото желание за усъвършенстване и печелене на повече пари, ще отпадне. Особена привързаност към парите този човек няма да има, тъй като той вярва повече на своите приятели, които ще му помогнат във всяка ситуация, а някакви пари този човек ще съумее винаги да спечели. Хороскопът за 2016 г. за Водолеи ни казва, че през по-голямата част от годината той щедро щехарчи пари за своя любим човек, или за децата си. Освен това, именно на Водолеите предстои да заплащат за обучението на своето потомство. Внимателно трябва да се отнасят към парите към края на годината, когато могат да ги оберат или чрез измама да им вземат парите.

ЗДРАВЕ

За собственото си здраве представителите на знака Водолей ще си спомнят рядко през годината и само тогава, когато болката започне много да досажда на този човек. Водолеите имат една много лоша черта, която ясно ще се забележи през 2016 г. - нежеланието да посещават лекари, предпочитайки да се лекуват с нетрадиционна медицина или с вече доказани начини. Тази линия на поведение може да доведе Водолея до болничното легло, тъй като употребата на антибиотици без лекарско предписание ще доведе до рязък спад на имунитета. В годината наКозата Водолеите не трябва да претоварват организма си и трябва да преценяват силите си преди да започнат да вдигат нещо тежко, тъй като ако "увредят" гърба си, тези хора ще изгубят много време в опити да възстановят здравето си. В края на 2016 г. при Водолей може да се открие заболяване на пикочно-половата система и проблеми с бъбреците, които ще трябва да се лекува в болнично заведение.

МЪЖЪТ ВОДОЛЕИ

Тези жизнерадостни представители на силния пол ще прекарат годината в приповдигнато настроение и всичко това защото няма да приемат близо до сърцето си различните загуби и неуспехи. Тази черта ще помогне- на Водолеите добре да се впишат в новия колектив, когато решат да сменят работата си или дори профила на своята дейност. Но пътувания през 2016 г. е най-добре да избягват, тъй като има голяма опасност завинаги да останат в чужда земя. Хороскопът за 2016 г. за Водолеите мъже предупреждава за опасност, произтичаща от вода в средата на годината.

ЖЕНАТА ВОДОЛЕИ

Жените Водолеи от началото на годината на Дървената Коза ще пуснат в ход главното си оръжие - неустоимия чар. Благодарение на това качество Водолеите ще се справят с проблемите си и ще печелят известност. На тези жени през 2016 г. им предстои доста да пътуват по света, което ще им позволи често да се запознават -с нови хора и да завързват много полезни връзки. Между другото, жените от знака Водолей ще могат да започнат собствена кариера, ако си поставят такава. цел. Хороскопът за 2016 г. за жените Водолеи препоръчва на тези дами само да не се откъсват и да поддържат връзка със семейството си, и да не оставят близките си за дълго време сами.

 

 

Последен член

Последни коментари

Мнения

Онлайн потребители

0 users and 69 guests online
Facebook API keys need to be provided to have Facebook connect work

Histats