СКОРПИОН-2016
Administrator
(10 гласа, оценка 4.00 от 5)
Оценка на читателите: / 10
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Напълно възможно е тласък за рязък поврат в съдбата им да стане това, че Скорпион ще срещне успешен човек, който ще ги покори със своята философия и лекото си отношение към живота. Хороскопът за 2016 г. за Скорпион ни казва, че семейните представители на този знак от Зодиака в такава ситуация може дори да изоставят семейството и работата си, или дори страната заради любимия човек. Всичко това най-драстично ще се отрази и върху всички останали сфери на живота им. Съществува вероятност, че Скорпион ще бъде принуден да тръгне на сериозни конфликти с близките си и любими хора в името на собственото си щастие. Въпреки това, до края на годината близките му непременно ще намерят време и начин да си изяснят взаимоотношенията, още повече, че много от тях са зависими от Скорпион.

КАРИЕРА

Кариерните претенции на Скорпион в годината на Дървената Коза няма да бъдат едни от най-високите. Скорпионите са истински максималисти, които не обичат да отстъпват, а годината на Козата ще им подари много запознанства с хора, които ще бъдат щастливи да правят компания на такъв силен играч, който без съмнение е представител на този знак от Зодиака. Всичко това предполага, че най-голямо развитие през 2016 г. Скорпион ще получи само в тандем с човек креативен и с пари. Самият Скорпион ще бъде основната движеща сила, всъщност освен несломимата енергия, той разполага и с много полезни връзки, както и с умението да убеждава хората.

Тук е важно да се каже, че над Скорпион не трябва да има ръководство, тъй като на този човек ще му бъде много трудно да се сдържа, без да изрази недоволството си в лицето на ръководството и да не прояви своето изключително чувство за справедливост. Тези от Скорпионите, които работят в екип, ще бъдат едни от първите, които ще си напишат оставката или ще заемат друга длъжност, за да могат по-малко да взаимодействат с околните хора.

фИНАНСИ

За да забогатеят в бъдеще, на Скорпион ще се наложи да инвестират доста пари в следващи проекти. Заради това, на много от тези хора ще се наложи да търсят помощ от роднини или да се замислят за банков кредит. Такива действия могат да бъдат изключително опасни заради това, че няма никакви гаранции, че работата на Скорпион ще започне да носи желаната възвръщаемост. Напълно възможно е бизнесът да "изгори" и представителят на този знак от Зодиака да остане с празни ръце. Между другото, да давате пари на заем дори на близки хора звездите не Ви съветват, тъй като връщането на парите ще се превърне в нещо изключителнопроблематично и ще доведе до конфликти. Доста проблемна ще се окаже и втората половина на годината, когато поради безгрижието и небрежността на Скорпион може да пострада държавно имущество или имущество на други хора, за което този човек дълго време ще плаща неустойка. Струва си да бъдете по-внимателни при управление на моторно превозно средство.

ЗДРАВЕ

Хороскопът за 2016 г. за Скорпион ни казва, че този човек в началото на годината на Козата ще има сериозни проблеми с имунната система. Причината за всичко това е неправилното лечение и липсата на желание да се посещава квалифициран лекар. Ако предпочетат да се лекуват сами с помощта .на антибиотици, тези хора не само ще унищожат цялата микрофлора на червата, но това ще направи организма им изключително уязвим за различни вирусни инфекции. Трябва спешно да се вземат мерки, в противен случай този човек може за дълго да остане в болница. Необходимо е да започнете да употребявате имуномодулатори, а също така да подобрите храненето, защото Скорпионите често се хранят както се случи, без да спазват някакъв режим и не следят за качеството на употребяваната храна, както и за необходимите на организма витамини. Освен това, годината на Дървената Коза е прекрасно време за това, сериозно да се замислите за собствената си физическа подготовка, да се занимавате с йога или каквато и да било друга гимнастика.

МЪЖЪТ СКОРПИОН

При мъжете, родени под знака на Скорпион, годината ще премине на високи обороти и ще бъде белязана с доста големи победи на кариерното поприще. При тези представители на силния пол ще се появи дар да управляват хората и дори цели колективи. Но в любовта Скорпионите няма да преуспеят, тъй като чувството за лоялност при тях през 2016 г. просто няма да съществува. Дори семейните представители на мъжкия пол няма да устоят пред възможността да си намерят любовница. Истината е, че за тях това може да завърши плачевно, тъй като Скорпионът не е толкова потаен. Хороскопът за 2016 г. за мъжете Скорпиони предупреждава тези личности за възможността рязко да променят живота си в самия край на годината.Не трябва да пропускате този шанс.

ЖЕНАТА СКОРПИОН

На активността на представителките на знака Скорпион в годината на Дървената Коза може само да се завижда. Тези дами ще бъдат просто хиперактивни, рядко ще стоят на едно място и заедно с това, ще започнат да участват активно в обществения живот. Любовните преживявания малко ще ги вълнуват през тази година и само децата ще ги удържат от решителни крачки за кардинална промяна на собствения им живот. Хороскопът за 2016 г. за жените Скорпиони ни казва, че тези дами могат да отворят собствен бизнес или да застанат на кормилото на развиваща се голяма компания, и всичко това благодарение на тяхната удивителна способностда убеждават хората и да ги заразяват със своите идеи.

 

 

Последен член

Последни коментари

Мнения

Онлайн потребители

0 users and 31 guests online
Facebook API keys need to be provided to have Facebook connect work

Histats