ВЕЗНИ-2016
Administrator
(17 гласа, оценка 4.12 от 5)
Оценка на читателите: / 17
Слаба статияОтлична статия 

 

Ентусиазмът, с който ще влязат Везни в тази година, ще им позволи да се справят с лекота и с наи-сериозните си проблеми. Тези хора ще схващат всичко в движение и ще се реалиэират в живота значителнопо-бързо от другите, затова точно Везни ще бъдат най-успешните през този период. Хороскопът за 2016 г. за Везни ни казва, че огромно влияние върху представителите на този знак от Зодиака ще има любовта, която ще се всели в сърцето на този човек през пролетта. На Везни това чувство ще им придаде лекота и креативност, ще ги накара да творят и да изобретяват, благодарение на което тези хора неусетно ще придобият известност и ще станат онези централни фигури, около които се върти целия свят.

КАРИЕРА

Основният акцент в развитието си, на който ще наблегнат Везни, разбира се това ще бъде самореализацията или развитието в тази професия или бизнес, с който тези хора се занимават. Освен това, във всяка професия Везни ще проявят забележителни организационни умения, ще бъдат изключителни майстори-обединители на точните хора в дейни и дееспособни екипи. Тези лица ще имат невероятен нюх за проекти, генериращи печалби. Звездите предупреждават хората от този знак от Зодиака, за опасността от прибързани действия и желанието да се проявят индивидуално, като се заемат с частен бизнес или предприемачество. Без помощта на колеги този човек няма да покаже необходимото ниво и може дори да банкрутира, инвестирайки пари в производство, което няма да може да направи.

фИНАНСИ

Доста добра ще се окаже тази година по отношение на финансовите перспективи за Везни. На тези хора не им достига увереност в себе си и в собствените им възможности. Дървената Коза, като стопанка на тази година, ще запълни тази празнота и ще помогне на Везни да действат ярко, с жар и с невероятна вяра в успеха. Още през първата половина на годината може да се очаква, че спестените пари Везни ще инвестират в собственото си развитие. Хороскопът за 2016г. за Везни ни казва, че на тези хора сериозна подкрепа ще окажат приятели, които те щеспечелят в нужния момент. А тези представители на Зодия Везни, които по силата на своята професия постоянно работят с пари, трябва да сдържат желанието си да присвоят държавна собственост, тъй като за това съвсем скоро ще последва тежко наказание. Аналогично, годината няма да бъде съвсем успешна по отношение на хазартните игри и тотализатора. Освен това, в края на годината на Везни ще се наложи да помагат на близки роднини, при това не толкова морално, но и материално, и затова е напълно възможно да се наложи да се откажат от планираните по-рано покупки.

ЗДРАВЕ

По принцип, доброто здраве на представителя на знака Везни може да бъда помрачено от нещастен случай, вероятността за който ще бъде висока през първите месеци на 2016 г. и рязко ще намалее до средата на пролетта. Отличното здраве и грижливото отношение към него ще позволят на представителя на този знак от Зодиака рядко да търси личния си лекар. Междувременно, имунната система редовно ще бъде подкопавана от непрекъснатата работа на Везни, недоспиване и морално изтощение. Ако през този период Везни ги сполетят и проблеми в семейството, организма им може и да не издържи. Ето защо, през летните месеци трябва да планирате по-малко работа и максимално отдих и почивка, при това звездите съветват Везни да отидат на море и да приведат в ред нервите си. Наличието близо до Вас на любимия човек ще Ви бъде от полза, което означава, че ще Ви предпази от сериозни проблеми с разклатената нервна система. В края на годината ще бъде необходимо да си направите ехография на черния дроб, тъи като проблемите с панкреаса през първите етапи не се забелязват, а някъде към края на годината ще се появят сериозни болки.

МЪЖЪТ ВЕЗНИ

Представителите на този знак от Зодиака през 2016 г. ще пътуват много, рядко ще се задържат на едно място, затова животът на тези хора до голяма степен ще се превърне в променлив и в него ще се чувства липсата на стабилност. Доста проблеми ще имат тези хора и поради собствената си променливост, тъй като често Везни ще променят собственото си мнение на коренно противоположна позиция, което ще им донесе проблеми в личния живот и в кариерата. Това ще бъде особено забележимо през втората половина на годината. Хороскопът за 2015 г. за мъжете Везни съветва тези личности да бъдат по-последователни и по-целеустремени и тогава тази година ще бъде запомнена от всички Везни за дълго.

ЖЕНАТА ВЕЗНИ

Хороскопът за 2016 г. за жените Везни отбелязва, че от началото на годината жадуващите любов и чувства представител ки на прекрасния пол, ще отдадат всичките си сили в търсене на своя любим човек и създаване на семейство. Въпреки това, самите тези жени няма да довеждат всичко до край, постоянно ще се съмняват в избора си и освен това, ще се объркват в избора на партньори. Хороскопът за 2016 г. за жените Везни отбелязва също така и голям късмет, който ще имат жените от този Зодиакален знак в края на годината. Именно благодарение на своя вътрешен инстинкт, Везни ще подобрят материалното си положение и ще получат неочакван и скъп подарък.

 

 

Последен член

Последни коментари

Мнения

Онлайн потребители

0 users and 69 guests online
Facebook API keys need to be provided to have Facebook connect work

Histats