ЛЪВ-2016
Administrator
(13 гласа, оценка 3.85 от 5)
Оценка на читателите: / 13
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Въпреки че, дори докато се намира на почивка или е на път, Лъвът няма да забрави за работата си, както и да се обогати по време на пътуването с много нови запознанства и практични идеи, които ще може да приложи за собственото си развитие. Хороскопът за 2016 г. за Лъв ни казва, че повечето от представителите на този знак от Зодиака, ще се чувстват свободни от чувства и ангажименти и ще предпочетат краткотрайните срещи, изпълнени с чувства и емоции. Дори семейните Лъвове много често ще започнат да изчезват от дома си, или ще намерят работа, която предполага много командировки, за да избягат от рутината и скуката в живота и връзката.

КАРИЕРА

От страни може да изглежда, че всичко, с което се занимава Лъвът през 2016 г., му се отдава с много голяма лекота и без много разходи. В действителност това съвсем не е така, защото за всяка победа, на Лъва му се налага не само да поема върху себе си отговорност, но и да привлича доста връзки. Звездите предупреждават хората от този знак от Зодиака, че през този период от живота им ще имат много завистници и недоброжелатели, които ще се опитат да "сложат прът в колелата" на този човек и ще се постараят да сложат край на кариерата му. Да Се справят с такава сила ще бъде изключително трудно, затова Лъвовете през първата половина на годината трябва да се погрижат за солидна подкрепа и силни защитници. Освен това, през есента им предстои да преминат през няколко проверки и ревизии, които ще се опитат да уличат този човек, роден под знака на Лъва, в измама и присвояване на голяма сума пари. Това ни предупреждава, че за състоянието на документацията е необходимо да се погрижите колкото се може по-рано и да премахнете всички недостатъци.

ФИНАНСИ

Ако човек, роден под знака на Лъва, иска да спести парите си, струва си още в началото на годината да е наясно защо му е необходима конкретната сума и за какво иска да я похарчи. Сериозна и скъпа покупка трябва да се направи в началото на годината, тъй като непредвидените разходи през годината ще накарат този човек да се откаже от различни придобивки, което ще бъде много жалко. Освен това, през 2016 г. както никога ще се увеличат молбите и исканията на близки и роднини за помощ, и добросърдечните Лъвове ще бъдат готови и последната си риза да дадат, за да помогнат на близките си. В резултат на това, самият този човек може да остане без толкова необходимите му средства. Трябва да се научите да казвате "не" на тези, които искат, ако парите са му само за развлечения и забавление. Хороскопът за 2016 г. за Лъв ни казва, че е по-правилно да се инвестират пари в закупуване на оборудване или стоки, които ще се продават с добра печалба. Всякакви печалби от оборотни средства през тази година ще бъдат добре дошли. А от гуляйджийски купони и продължителни почивки е най-добре да се откажете.

ЗДРАВЕ

Добрият потенциал на Лъвовете ще бъде добра защита на тези хора от различни болести и дори от хронични заболявания. Най-важното е да не се провокират заболявания и по-топло да се обличате излизайки от дома си, тъй като измръзването няма да може да спести дори и на добре защитения организъм възпаленията.

Освен това, трябва да пазите нервната си система, като се научите по-малко емоционално да реагирате на неправдите в живота. Тази година ще премине в опити на Лъва да откаже цигарите и алкохола. Да се направи това няма да бъде лесно, защото да преодолеят себе си, на Лъвовете ще им бъде невероятно трудно. Заедно с това, трябва си да се погрижите и за собствената си фигура, да се откажете от употребата на захар, тестена и мазна храна, богата на холестерол. Няма да попречи, също така, да си направите абонамент в басейн или да започнете да тичате сутрин и вечер. Това ще Ви позволи не само да направите тялото си по-стегнато, но и ще предотврати много проблеми със сърдечно-съдовата система.

МЪЖЪТ ЛЪВ

Не най-добро ще бъде самочувствието на Лъва през цялата първа половина на 2016 г. Повечето заболявания ще бъдат свързани с разстройство на нервната система, което няма да позволи на тези хора пълноценно да се развиват и да се придвижват нагоре по кариерната стълбица. Много по-продуктивна и по-благоприятна ще стане втората половина на годината. Хороскопът эа 2016г. за мъжа Лъв прогнозира появата на бял свят на наследник у тези представители на силния пол.

Освен това, тази година може да се превърне в повратна точка в личния живот на Лъва, който рискува да се влюби и да изостави предишния си партньор, поддавайки се на чувствата си. В този случай звездите не съветват да се вълнувате, тъй като мимолетните чувства бързо ще угаснат.

ЖЕНАТА ЛЪВ

Жените Лъвици през 2016 г. ще бъдат доста потайни, затова околните няма да могат да разберат за техните намерения и планове за бъдещето. Междувременно, тези жени ще отделят много време за своя външен вид и е възможно дори да си направят пластична операция. В искреността на тези дами можете да се съмнявате, но те умело ще скриват това зад маската на любезност и заинтересованост, с което ще успеят да влюбят в себе си хора състоятелни и властни, които ще обезпечат тези дами. Хороскопът за 2016 г. за жените Лъвици съветва тези представител ки на слабия пол да не лъжат партньорите си, защото върху лъжа връзка не може да се гради и в един момент всичко може да се провали. А по отношение на кариерата си, тези жени в годината на Дървената Коза ще бъдат както никога успешни.

 

 

Последен член

Последни коментари

Мнения

Онлайн потребители

0 users and 69 guests online
Facebook API keys need to be provided to have Facebook connect work

Histats