РАК-2016
Administrator
(6 гласа, оценка 3.17 от 5)
Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Големи загуби в онези сфери на живота,където Раците няма да могат да защитават своята позиция предстоят през 2016. Проявявайки характер и борейки се за своята любов, за своята любима работа или за щастието на своите близки хора, Раците ще постигнат справедливост и ще могат да отстояват това, което по право се счита за тяхно. Годината на Дървената Коза е подходяща за запознанства, а също така и за завързване на ВРЪЗКИ,които в бъдеще ще донесат значителни придобивки под формата на парична подкрепа или помощ при решаване на сложни въпроси. А що се отнася до сферата на любовта, тези хора често ще бъдат нещастни, тъй като на много от тях ще им тежи липсата на човек, който би могъл да ги разбира.

КАРИЕРА

Конкуренцията за мястото, където работи представителят на знака Рак, още през първите месеци на 2016 г. невероятно ще се увеличи, поради което ще се изострят отношенията между колегите. На Раците ще бъде изключително трудно да оцеляват в конкурентната борба и дори нещо повече, много от тези личности самоволно ще предадат топличкото си местенце, без да се опитват да отстояват своето.

На тези хора ще се наложи да търсят нова работа или да се съгласят да преминат на друго място с по-малка заплата и по-голяма отговорност. Звездите съветват тези личности да се замислят за такава длъжност, която предполага самостоятелна работа, възможни пътувания и трансфери. В този случай Рака ще има много повече възможности за развитие и реализация. Между другото, успешни ще бъдат тези от Раците, които през 2016 г. проявят творчески способности и се постараят максимално да се развият за тяхна сметка. Най-важното е да не бъдете мързеливи и да се стремят навсякъде да постигат своето.

ФИНАНСИ

Неспокойно ще се чувстват представителите на знака Рак в областта на финансите. Желанието да забогатеят често ще обременява тези хора, поради което те могат дори да станат мошеници. Звездите предупреждават тези личности, че не си струва да предизвикват съдбата, а лесните пари могат да доведат до необратими последствия. Още в края на лятото на Рак спешно ще му потрябва голяма сума пари. Възможно е този човек да реши да открие собствен бизнес или ще му се предостави шанс да закупи недвижим имот на по-ниска цена. В този случай ще се наложи да вземе големи кредити от банка и да заеме пари от познати. Това трябва да се прави изключително внимателно, все пак Рак рискува да надцени възможностите си и това да доведе до сериозна кредитна яма. Освен това, много е важно внимателно да се проучат договорите за кредит преди тяхното подписване, защото има опасност Ракът да попадне в капан. Трябва от началото на годината да се заобиколите с надеждни хора, които ще могат да консултират Рака по всякакви въпроси.

ЗДРАВЕ

След като са прекарали миналата година на високи обороти и с добър енергиен потенциал, Раците и в началото на 2016 г. ще се чувстват на висота, а всички сериозни вирусни инфекции ще ги заобикалят. Междувременно, проблеми в семейството и в работата ще принудят Рака за два-три месеца да загуби цялата сиенергия. Хороскопът за 2016 г. за Рак ни казва, че нервното пренапрежение щсе отрази негативно на състоянието на нервната система, дори нещо повече, ще предизвика сериозни заболявания на вътрешните органи. Да се предотврати нервния срив и депресивните състояния ще може с комплексна терапия, която включва приемането на медикаменти, редовна почивка и наличието на някакво хоби, благодарение на което Рака ще може да отвлича вниманието си от насъщните проблеми.

 

Подсигурявайки себе си за първото полугодие, през втората половина на 2016 г. тези хора много по-рядко ще мислят за болести и заболявания. Между другото, годината на Дървената Коза е много подходяща да се заемете с външния си вид и да се съгласите на пластична операция.

 

МЪЖЪТ РАК

С творчески полет ще бъдат белязани много Раци от мъжки пол през 2016 г.Тези хора ще станат известни и дори популярни благодарение на своите идеи, нови интересни мисли и създадени още през миналата година произведения. Важното е да не седят на едно място и да прокарват своите интересни идеи, което ще им позволи да станат популярни и да получат солидна доза морално удовлетворение. Освен това, хороскопът за 2016 г. за мъжа Рак предсказва подобряване на жилищните условия на тези представители на силния пол, както и откриване на собствен бизнес. Между другото, много мъже, родени под знака на Рак, през тази година ще могат да напуснат родината си в търсене на по-щастлива съдба в чужбина.

ЖЕНАТА РАК

Представителките на знака Рак през 2016 г. често ще ги тревожат доста проблеми, и всичко това поради неуредеността в личния живот или следствие на неразбиране и липса на духовна близост с партньора. През цялата година жените Раци ще се стремят да постигнат духовна хармония, поради което е възможно често да сменят сексуалните си партньори, да се развеждат и да създават нови връзки. Напротив, хороскопът за жената Рак за 2016 г. ни казва, че тези представителки на прекрасния пол ще престанат да мързелуват и затова ще успеят добре да се представят в работата си и дори ида се издигнат по кариерната стълбица. Но да получат всичко и веднага във всички сфери на живота, тези жени няма да успеят.

 

 

Последен член

Последни коментари

Мнения

Онлайн потребители

0 users and 69 guests online
Facebook API keys need to be provided to have Facebook connect work

Histats