БЛИЗНАЦИ 2016
Administrator
(17 гласа, оценка 3.94 от 5)
Оценка на читателите: / 17
Слаба статияОтлична статия 

 

 

През по-голямата част от годината представителите на знака Близнаци ще престанат да принадлежат на себе си, а всички негови действия ще се движат около чувствената сфера. Нещо повече, искреното и силно чувство може дори да скара представителите на

този знак от Зодиака с близките му, ако те не одобрят неговия избор. Освен това, има вероятност Близнаци да напуснат родината си, ако решат да последват любимия си човек. Както и да е, но точно любовната сфера ще се отрази на всички процеси, които се случват около тази личност през 2016 г.

КАРИЕРА

Заради любовта, която ще застигне представителите на знака Близнаци през 2016 Г., тези хора може да изгубят главата си и да престанат да работят на пълни обороти. Нещо повече, невниманието им може да им струва много скъпо, затова звездите съветват да се направи ясно и точно разграничение между работа и взвзаимоотношения, и да не позволяват на мимолетни и краткотрайни чувства да разрушат кариерата им. Най-успешни ще бъдат тези личности, които ще бъдат наистина щастливи близо до любимия си човек или със своя партньор в брака. Ентусиазмът, с който тези лица ще работят над поредния проект, ще ги направи неформални лидери на колектива, ще привличат и увличат след себе си колегите и освен това, тяхното усърдие ще бъде оценено по достойнство от висшето ръководство. Най-вероятният период за излитане на Близнаци по кариерната стълбица - това е периодът от август до ноември 2016 г. Особено успешни ще бъдат тези хора във всяка работа, която изисква творческа мисъл.

фИНАНСИ

Що се отнася до финансите през 2016 Г., то на Близнаците непрекъснато няма да му стигат. Нещо повече, от началото на годината при тези хора ще възникват непредвидени разходи, принуждавайки ги да харчат пари, които до този момент са се считали за неприкосновен запас - само за най-крайни случаи. Приходите на Близнаци от началото на годината ще оставят да се желае още много, тъй като и самите тези хора само в редки случаи ще бъдат заинтересовани да работят качествено заради по-голяма печалба. Междувременно, хороскопът за 2016 г. за Близнаци ги съветва да с.е заемат именно с увеличаване на доходите си по пътя на интелигентни

значителни инвестиции, при това влагането на пари трябва да се прави осъзнато,като предварително се консултират с хора, близки до света на финансите. А що се отнася до чувството на авантюризъм, което периодично ще застига представителите на този знак от Зодиака, то може да им изиграе жестока шега и да доведе ако не до пълен колапс, то до загубата на много голяма сума пари. Важно е да се осъзнае, че годината никак не е подходяща за хазартни игри или за опит да се забогатее за един миг.

ЗДРАВЕ

Не с най-добро здраве ще бъдат надарени представителите на знака Близнаци през 2016 г. Жизненият им тонус още през първите месеци в годината на Козата ще бъде толкова нисък, че интензивната работа вече след няколко месеца ще доведе до сериозна преумора, от която ще можете да се отървете само след престой в рехабилитационен балнеосанаториум, в друг здравен курорт, или в SPA хотел. По сериозен начин ще се отрази на здравето на Близнаци и авитаминозата. Да се избегне това, разбира се е възможно, но за да се направи е необходимо редовно да се употребяват витаминни комплекси и да се откажете от любимите си ястия, които са напълно безполезни за организма на Близнаци и дори напротив, нанасят му вреда.

Особено е необходимо да се поддържа нивото на калий. в организма, липсата на който може да доведе до тахикардия и спазми, а също така и до други проблеми със сърцето. Ако не се възползват от съветите, вече в средата на годината Близнаци рискуват да се сдобият със синдрома на хроничната умора. Това е особено актуално за тези Близнаци, които решат да се подложат на строга диета.

МЪЖЪТ БЛИЗНАЦИ

При представителите на силния пол, родени под Зодиакалния знак Близнаци, ще се появят доста проблеми през 2016 Г., и всичко това заради неотстъпчивия и непокорен характер на тези мъже. Често те ще действат твърде самонадеяно, понякога ще се нахвърлят с думи и това негативно ще се отрази на отношенията на Близнаци с околните. Междувременно, като работници тези мъже ще бъдат незаменими и ще донесат много ползи работейки в какъвто и да било колектив. Хороскопът за 2016 г. за мъжете Близнаци предсказва нов повей на любовния фронт. Напълно е вероятно при семейните представители на силния пол от този знак да се появи увлечение в страни от семейството.

ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ

При представителките на нежния пол, родени под знака от Зодиака Близнаци също се очакват значителни промени в годината на Дървената Коза. Звездите ни казват, че много от тези жени през 2016 г. ще станат майки и техният мироглед под влияние на майчинството много силно ще се промени. Хороскопът за 2016 г. за жените Близнаци ни казва, че през втората половина на годината много от тези дами ще решат да легнат под ножа на хирурга, за да направят корекция на фигурата си. Най-важното в опитите да запазите красотата си е да не забравяте за здравето,което може да се влоши в края на годината.

 

 

Последен член

Последни коментари

Мнения

Онлайн потребители

0 users and 69 guests online
Facebook API keys need to be provided to have Facebook connect work

Histats