ОВЕН-2016
Administrator
(10 гласа, оценка 4.30 от 5)
Оценка на читателите: / 10
Слаба статияОтлична статия 

Хороскопът за 2016 г. за Овен ни казва, че в началото на годината тези личности трябва внимателно да помислят за плановете, които те биха искали през

този период  да осъществят: Годината е добра за разширяване на собствената дейност или откриване на собствен бизнес, както и за сигурността на средствата и по-големи покупки. Овен ще изживее годината ентусиазирано и ще постигне всичко, което пожелае, благодарение на повишения си тонус и любовта, която ще връхлети този човек през пролетните месеци. Звездите ни казват, че през 2015 г. близо до Овен ще се появи не просто любим човек, а истински партньор, който винаги ще изслушва, ще подсеща и ще удари силно рамо. Освен това, той ще се превърне в истински талисман за Овен, предпазвайки го от много несгоди.

КАРИЕРА

Овните са истински кариеристи, които са в състояние да скачат по главите на другите, за да постигнат целите си. За съжаление, такива методи не винаги са ефективни.

Дървената Коза ще надари тези хора със способността да правят компромиси, да преговарят и дори да правят отстъпки заради бъдещи ползи. Такова нововъведение в поведението на този човек ще го направи по-малко уязвим и повече успешен, тъй като противниците на Овен ще станат доста по-малко, а броя на подкрепящите го ще нарасне. Между другото, през тази година ще се наблюдава тенденция, според която Овни ще бъдат склонни към индивидуално предприемачество и такава дейност, която включва административно управление. Ще изявят себе си Овни и при сключване на сделки с важни партньори. Овните-ръководители трябва да фокусират вниманието си на отношението към подчинените, тъй като в случай на конфронтация този човек може да не се задържи дълго на ръководната длъжност.

Финанси

По отношение на финансите 2016 г. за Овни ще бъде доста успешна. Обаче тук много неща ще зависят от плановете, които конкретния човек мечтае да осъществи през дадения период. Звездите съветват тези лица да пестят парите си, да не ги влагат в съмнителни сделки, тъй като в края на годината ще се появи шанс да открият свой собствен бизнес, за което ще се нуждаят от голяма сума пари. Необходимо е с повишено внимание да взимат пари на заем, а оформяйки кредитния договор е важно внимателно да четат всяка точка и всеки пункт, за да не бъдат излъгани. Хороскопът за 2016 г. за знака Овен предполага, че най-успешни във финансово отношение ще бъдат тези Овни, които ще доверят парите си на близък човек, който също така, би трябвало да води и цялото им счетоводство. Самият Овен ще бъде изключително безгрижен спарите си, може да се опита да забогатее в хазартни игри, или да се съгласи да направи съмнителни инвестиции. При това положение в точния момент необходимата сума пари може да не се окаже в наличност, а приятелите да не могат да помогнат.

МЪЖЪТ ОВЕН

С настъпването на 2016 г. мъжете от знака Овен ще бъдат както никога активни, дори нещо повече, продуктивни във всяка от сферите на живота. Тяхното упоритост и инат често ще им позволява да постигат своето както в любовта, така и в бизнеса, но поради своенравния си и буен характер, такива представители на силния пол рискуват да загубят много близки приятели.

Хороскопът за 2016 г. за мъжа Овен ни казва, че тези хора трябва да пазят главата и гърба си, които могат да пострадат през този период от живота. Успехът и късметът ще съпътстват Овни през лятото, а също и през първата половина на есента. Ако тези мъже успеят да преодолеят естествената си нетърпимост и грубост, те ще могат да изживеят най-щастливата година със своята половинка.

ЖЕНАТА ОВЕН

С настъпването на 2016 г. много жени Овни до голяма степен ще променят отношението си към живота и вътрешно ще се променят. Тези дами ще станат по-мили и по-нежни, много по-женствени, което ще им даде възможност през първата половина на годината да завържат шеметна любовна връзка. Между другото, към семейните дела, към собствения бит и уют в дома си, тези жени ще си останат все така хладни, което няма да забави да се отрази и на връзките им с противоположния пол. Хороскопът за 2016 г. за жената Овен прогнозира за тези представителки на нежния пол проблеми с репродуктивната система, които може да възникнат в началото на лятото.

 

 

Последен член

Последни коментари

Мнения

Онлайн потребители

0 users and 69 guests online
Facebook API keys need to be provided to have Facebook connect work

Histats