Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - КОМИСАРКАТА СЕ АКТИВИЗИРА, КАКВО ЩЕ РАЗКРИЕ?

Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Лейля подслушва разговор на Емир и разбира, че Асу е жива. Всички замесени научават информацията. Комисар Мерджан подозира, че жената на Кемал е направила клопка на мъжа си. Емир обаче успява да я заблуди и тя не стига до нея.

Туфан не вижда хората на Емир. Те нахлуват във вилата, където се крие Асу. Нихан успява да организира изненада на Кемал. Емир притиска сестра си. Тя го моли за помощ и дори се съгласява да предаде Туфан в замяна на това.

Мерджан притиска Хакан да се оттегли от разследването за смъртта на Озан. Кемал и хората му са по петите на Туфан. Асу и човек на Емир правят клопка на младежа. Той се опитва да спаси жената, в която е влюбен и става жертва на инцидент. Кемал и Нихан виждат как камион блъсва Туфан.


Два дена по-късно Асу е отново под прицела на съмнението на мъжа си. Кемал казва на комисарката, че вероятно тя е убила Озан. Бану и Тарък се развеждат най-после. Той моли жена си да му осигури алиби за нощта, в която е изчезнал трупа на зет му.

Гюрджан се събужда. Асу съобщава на Тарък, който отива в болницата. Кемал го вижда и му се обажда. Тарък се опитва да излъже брат си. Кемал се сеща за думите на Емир, че големият му брат е убиец.

Фехиме проследява разпътната си дъщеря. Вижда я да разговаря с врага им. Момичето казва на Емир, че ще имат син. Фехиме получава нов удар. Разбира, че дъщеря й носи детето на най-големия враг на семейството.


 

loading...