Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


ФАРАХ ЗЕЙНЕБ АБДУЛАХ Е ИМАЛА ЛЮБОВНА ВРЪЗКА С ДЖАНЕР ДЖИНДОРУК /СИЛЯХТАР/, ДОКАТО СНИМА "КЬОСЕМ"

Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

Фарах Зейнеп Абдулах е родена на 17 август 1989 година в Истанбул, Турция. Майка й е туркиня, а баща й – иракчанин. Фара учи във Френския лицей в Истанбул, докато семейството й не решава да се премести в Лондон, където баща й започва работа. Тя е приета в университета в Кент и през 2010 година получава ролята на Айлин в сериала "Времето лети". Това е първата й роля. През 2013 година участва в игралния филм "Мечтата на пеперудата". През 2014 година участва в "С Русия в сърцето", същата година се снима в още два игрални филма.

На снимачната площадка на "Великолепният век: Кьосем" се сближава с актьора Джанер Джиндорук (Силяхтар). Двамата изживяват кратка авантюра, която обаче приключва няколко месеца по-късно. Въпреки любовните разочарования Фара продължава да вярва, че един ден ще срещне мъжа, с когото ще прекара живота си. "Аз вярвам в истинската и единствена любов. Родителите ми са заедно повече от З0 години и ми дадоха прекрасен пример, че тя съществува.


Не ме притеснява мисълта, че все още съм сама", споделя актрисата.

Свободното си време Фара посвещава на благотворителни инициативи и набиране на средства за социални каузи. Според нея не се предприемат достатъчно сериозни мерки за разрешаване на проблема с глобалното затопляне. Справянето с климатичните промени тя възприема като лична кауза, както и борбата със социалното неравенство.

 

loading...