Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК :КЬОСЕМ" - ГЮЛБАХАР ОТВЛИЧА ЕЛЕОНУР

Administrator
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Гевхерхан се колебае дали да отиде на срещата със Силяхтар. В това време той се среща с Естер. Агата й се извинява, че бърза и се отправя към мястото на срещата със султанката.

Фария споделя със султана, че е разбрала защо не е дал престола на майка си. Принцесата си задава много въпроси. Той й казва, че е свободна, може да излиза навън, но с нея ще има охрана. Мурад си тръгва, но обещава вечерта да се върне при принцесата.

Мехмед паша настоява да стане втори везир и ще й служи вярно. Кеманкеш докладва на султанката, че синът й се е срещнал с пратеници на персийския шах.

Все пак Гевхерхан решава да се срещне със Силяхтар. Тя му казва, че любовта не е за нея, но въпреки това е дошла. Пашата отговаря, че това е достатъчно за него. Не е разбрал кога се е изгубил в очите й.Султанката се опасява, че тази любов може да ги задуши. Силяхтар не губи надежда, че сестрата на господаря ще се влюби в него и един ден двамата ще са щастливи. Гевхерхан си тръгва с усмивка.

Атике среща Мехмет паша. Двамата се запознават.


Хората на Синан нападат каретата на Елеанор и я отвличат на път за Стария дворец.

Фария подготвя вечерята със султана. Тя се чувства много щастлива.

Кьосем изпраща дворцовия готвач да приготвя храната на принцесата. Султанката се е погрижила той да сложи лекарство, за да не забременее Фария.

Кьосем научава, че са отвлекли Елеонор.

Гюлбахар стои зад това отвличането, за да си отмъсти на Кьосем.

Източник: Теленовелас

 

loading...