Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"Искрите на отмъщението"- ще разкрият ли фалшивата бременност на Джахиде?

Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Джесур разбира, че Сюхан е на вечеря с Бюлент. Тръгва да ги търси.

Открива ги в едно заведение. Настанява се на съседната маса и си поръчва храна. Бюлент се ядосва. Споделя със Сюхан, че този човек е успял да влезе под кожата на всички Корлудаа. Сюхан отговаря, че не е наясно с плановете на Джесур. Двамата бивши годеници си тръгват от ресторанта.

Михрибан подпалва получената от Тахсин булчинска рокля в двора на къщата на Адалет. След което дава на Корлудаа стара статия от вестник за извършено убийство.

Сюхан задава въпроси на Джесур относно него самия. Той отговаря, но момичето споделя, че нещо в него я тревожи.

Управителят на имението се държи подозрително с Джесур.

Джахиде наблюдава чрез телефона си какво прави проститутката. Съпругът се усъмнява.


Джесур язди Назлъ и среща Сюхан, която сутрин тича за здраве. Кани я да се видят, но тя му отказва. Момичето е решено да проследи къде отива Джесур.

Тахсин казва на сина си, че много неща може да научи от госта им.

Сюхан тръгва да следи Джесур, но Ръфат вече му докладвал номера на колата.

Корхан не може да се свърже със жена си. Тя постоянно следи Хюля чрез телефона си.

Джесур отива на гробището да се поклони на гроба на семейството си. Той обаче инсценира това, като моли приятеля си да му намери гроб. Сюхан го снима. Следейки го, тя вижда, че Алендароулу имат собствена гора. Джесур пие кафе с адвокатката си. Сюхан ги наблюдава.

Джесур решава да се измъкне от преследвачката си и успява. Сюхан, чрез банката, открива адреса на младежа.

Тахсин се опитва да разбере, защо Михрибан е направила постановката с булчинската рокля. Предупреждава я да не се занимава с Адалет. Тахсин се ядосва, че Михрибан иска да си играе игрички.


Корхан се се прибира. Чува Джахиде, че говори по телефона и нарича някой "Любов моя". Влиза в банята и удря Джахиде, която пада на земята. Викат линейка. Тахсин вижда как качват снаха му в носилка и удря сина си. Джахиде се опитва да убеди парамедиците, че нищо й няма, но те я карат в болницата.

Сюхан отива на адреса и вижда, че Алендароулу живее там, а колата е паркирана в двора. Качва се горе и звъни на звънеца. Джесур отваря вратата. В дома му се появява адвокатката с дете.

Бану е пред развод и детето търси баща си. Джесур решава да обясни на Сюхан истината. Тя се чувства неловко. Той я кани да я запознае с майка си. Фиген Алендароулу е на монитора, защото е в чужбина

Корхан е паникьосан в болницата. Джахиде иска да остане сама с лекаря

Тахсин побеснява. Заплашва Михрибан, че ако нещо се случи с нероденото му внуче ще запали къщата й и целия град. После отива в болницата и започва да бие сина си. Джахиде споделя с доктора, че не е бременна и му обещава, че ако й помогне ще го направи много богат.

Източник: Теленовелас

loading...

 

loading...

Adsterra