Как бе създаден "Искрите на отмъщението"?
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

„Искрите на отмъщението“ беше подготвян близо 18 месеца от продуцентската компания Ай Япим. Първоначално беше известно само, че в главната роля ще бъде Къванч Татлъту. По първоначалния договор сценаристин а продукцията трябваше да са Ейлем Джанполат е Сема Ергенекон. Имаше и подписан договор. Беше определено и заглавието на сериала „Черно и бяло“. Черната част беше определена за Къванч Татлъту. Той трябваше да изиграе лошото момче. Но коя актриса щеше да стане негова партньорка.

Дълго време се споменаваха различни имена, докато най-накрая не се спряха на Туба Бююкюстюн. Къванч щеше да е „черното“, Туба –„бялото“. На Бююкюстюн бе отредено да превъзпитава лошото момче Къванч.

Но поради неясни съвсем причини /някои споменаваха, че Къванч не е харесал сценария/ историята беше сменена, продуцентите се отказаха от първоначалният замисъл и съобщиха че ще екранизират друг сюжет. Назначен бе нов сценарист – Едже Йоренч. Кастингът към „Черно и бяло“ беше преразгледан от режисьорът на лентата Али Билгин. Съобщиха, че и името на сериала вече е друго, а именно „Смелият и красивата“ („Cesur ve Guzel), в български вариант "Искрите на отмъщението".

Обявиха, че „Искрите на отмъщението“ е определен като най-амбициозния проект на година. От Кан пристигнаха много заявки за закупуване на продукцията.

Ценителите на „сапунените опери“ не трябва да го пропускат

Не е тайна, че най-зрелищните телевизионни проекти се явяват розовите мелодрами, с привкус на отмъщение. Американските психолози са изследвали този феномен. Потопявайки се в подобни мелодрами, ние се откъсваме от ежедневните грижи и даваме „отпуск“ на усещането ни за реалност и здрав разум. Зрителите предпочитат да си „изрязват" романтични моменти от сериалите, за да получат удоволствие. Дори те могат да си позволят да пропуснат някоя серия, защото в следващите обезателно ще им припомнят пропуснатите събития.

Парад на звездите в „Искрите на отмъщението“

В проекта „Искрите на отмъщението“ са привлечени най-амбициозните актьори на Турция. От една страна фаворитът на жените от всички възрасти - Къванч Татлъту, а от друга страна – най-известната актриса на Турция Туба Бююкюстюн. Когато тези два актьора се доближиха един до друг се получава невероятна енрегия. Може да се опише тази енергия като „сиянието на две звезди“.

Другите актьори са не по-малко известни Тамер Левент- Таксин Корлуда, Еркан Авджъ –Корхан Корлуда. Ето и другите актьори участници, в „Искрите на отмъщението“:

 

Серкан Алтунорак – Бюлент Айдънбаш

 

Сезин Акбашогулларъ – Джахиде Корлуда

 

Деврим Якут – Михрибан Айдънбаш

 

Тилбе Саран – Фюген Карахасанолу

 

Нихан Бюйюкагач – Адалет Корлуда

 

Зейнеп Къзълтан – Хюля Йълдъръм

 

Сердар Йозер – Фисджал Серхат

 

Ийит Йозшенер – Ръза Чирпиджи

 

Окдай Корунан – Салих Турхан

 

Мюфит Каяджан – Ръфат Илбей

 

Ъшъл Дайоглу – Рейхан Турхан

 

Фърат Алтунмеше – Кемал Бозлу

 

Гьозде Тюркпенче – Бану Вардар

 

Ърмак Йорнек – Ширин Турхан

 

Джансу Тюреди – Неджля

 

Кахраман Сиври – Мехмет

 

Серхат Парил – Туран Фишекчи

 

Синан Пекинтон – Четин Вардар

 

Яшар Акън – Митхат Топакчъ

 

Арас Онгун – Йомер

 

Али Пънар – Хасан Карахасанолу

 

Первин Багдат – Нурхан Корлуда

loading...

 
loading...