"Искрите на отмъщението"-Кой ще простреля Джесур?
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

В следващите серии на "Искрите на отмъщението" Салих отнема живота на Белкъс по заповед на Тахсин. Джесур преглежда охранителните камери в дома cи, забелязва Сюхан и предупреждава Ръфат. Ръфат потвърждава пред Сюхан, че с покойния баща на Джесур са били семейни приятели. На следващия ден Бюлент уведомява Сюхан, че Джесур е съдружник в компанията, в която предлага на Тахсин да инвестира. Сюхан се отправя към дома на Джесур и го обвинява в измама. Разкрива, че знае за връзката му с Бану, и настоява той да стои далеко от близките й. Джесур посреща Бану на летището. Тя твърди, че е заблудилa Сюхан, за да го предпази. Сюхан научава, че Ръфат е напуснал полицейските среди през 1987 г. заради кражба. Тахсин отказва да инвестира във фирмата на Джесур, а прокурорът и Мехмет го разубеждават oт намерението да пoдадe жалба срещу него за предполагаема измама. Кемал получава отказ за заем от банката и влага своите спестявания и тези на Ширин в акции. Корхан информира Тахсин и Джахиде, че сливането на компаниите, за което Джесур ги е предупредил, е било осъществено. Сюхан заминава за Истанбул и в управлението разпознава Ръфат на записите от камерите около дома си.

Пристигат гостите за тържеството в чифлика на Джесур, организирано от Бану. Кемал е щаcтлив, тъй като спечелва крупна сума от инвестицията си,а Тахсин прикрива разочарованието си. Джесур съобщава на Тахсин, че в имота са открити златни монети с историческастойност. Сюхан пристига в дома на Джесур и дочува как Ръфат гоуведомява, че директорът на сиропиталището, в което Белкъс е работила, е бил убит в нощта, в която Хасан е загинал. Сюхан се заключва в една от стаите . Джесур е обезпокоен, че Сюхан е подслушала разговора му с Ръфат.

Корхан става друг човек

Корхан решава да вземе живота си в ръце, факт, който ще учуди, освен баща му, и Джахиде.

Джесур следва своя план да притиска Тахсин в ъгъла. А на Сюхан ще й се наложи да види баща си в друг образ.

Тахсин Корлуда обаче отново раздава картите и за да не остана от страната на губещите, ще направи стъпка, която ще бъде голям удар за много хора.

Джесур утешава разстроената от неочакваната сватба Сюхан. Всичко това предизвиква невероятна ярост в очите на Бюлент, който започва все повече и повече да ненавижда Джесур. В това време Джесур завежда Сюхан в апартамента, намиращ се в Нишанташъ. Там той намира още един факт, който води към смъртта на баща му. Той започва да го изследва внимателно.

Докато вимението на Кордулаа тече празненството, Джахиде късно забелязва изчезването на Хюля. Тя се страхува да не остане без детето и изпада в паника. Заедно с Бюлент те тръгват да търсят Хюля.

Тези дни стават незабравими за Джесур и Сюхан. Сюхан е във вихъра си и прави различни изненади на Джесур. През това време Джесур научава много важни неща за Сюхан.Как ще постъпи?..

В същото това време готвят капан за Джесур и Сюхан. Но когато става дума за безопасността на Сюхан, Джесур не се замисля нито за миг и върви напред...

Прострелват Джесур

Джесур избира Сюхан вместо отмъщението, което беше запланувал, към семейство Корлудаа. Той спасява Сюхан, рискувайки живота си и получава куршум в тялото си.

Сюхан научава истината за пребиваването на Джесур в Корлудаа и разбирайки за неговата игра, тя е готова да поговори с него. Сюхан в гнева си търси Джесур, но когато научава, че той е в болница, изпада в шок.

Бюлент и Джахиде изпадат в паника от факта, че нещата не вървят, както те биха искали.

Неочаквано се появява Туран, това, което той извиква, обърква мислите на Корхан.


Нечаканият гост в дома на Корлудаа донася със себе си ужасна новина за Тахсин Корлуда, а Сюхан се опълчва срещу баща си, за да защити Джесур. Сюхан не знае, че Джесур е в смъртна опасност.

В новогодишната нощ, Джесур се опитва да се държи и да стои надалеч от Сюхан, въпреки, че вече е открил начин да се докосно до сърцето й. От сега нататък двамата разбират, че от преживяното нищо в бъдещето няма да бъде лесно.

loading...

 
loading...