Туба Бююкюстюн - блестяща кариера, лош личен живот
Administrator
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

 

Кои са върховете в кариерата на Туба Вююкюстюн?

През 2013 г. Бююкюстюн се завръща на екран в поредицата ,,20 минути", в който вдъхва живот на Мелек. За ролята Туба става първата представителка на Турция, номинирана за най-добра актриса на 42-рите награди "Еми". Въпреки че не взема приза, тя е удовлетворена от признанието. С всеки следващ проект се утвърждава като любимка от малкия и големия екран. За най-значима роля в дотогавашната си кариера Бююкюстюн определя превъплъщението си в лентата "Истанбул червен" на прочутия режисьор Ферзан Иозпетек, в която играе редом до Халит Ергенч, Мехмет Гюнсюр и Нежат Ишлер. Филмът е отличен с най-високата награда на престижния фестивал .Синепибри". Туба е включена на 17-о място в класацията "100-те най-красиви жени в света за 2018 г." на американския сайт Тор Beauty World. Тя е избрана и за посланик на добра воля към УНИЦЕФ.

Личният живот на очарователната туркиня е обект на нестихващ интерес от страна на медиите. Тя придобива печална слава, че с всеки сериал, в който участва, "открива голямата си любов". През 2003 г. на снимачната площадка на "Под липите" започва страстна връзка с партньора си Бюлент Инал (Кемал от „Семейни тайни", Тимур от "Момичето, което обичах"). Приказката им обаче приключва с финалните надписи на сериала заради кратката авантюра на Бюлент с Берен Саат. По време на снимките на "Огнено сърце" актрисата започва връзка с колегата си Онур Сайлак (Ихсан от "Брак с чужденец", Зия от "Гордата Аси", Левент от "Огнено сърце"}. Само след няколко месеца двамата узаконяват връзката си на тайна церемония в турското посолство в Париж. Избират френската столица по две причини. От една страна, това е любимият град на Туба, а от друга желаят да избягат от хаоса и суматохата, които неизменно вървят с приготовленията на голяма сватба. На тържеството присъстват едва двадесет души само най-близките роднини и от двете страни. На 19 януари 2012 г. Туба ражда близначките Мая и Топрак. Двамата се радват на хармонични семейни отношения, затова почитателите на звездната двойка са изненадани от новината за развода им, пише "ТвСага".


Объркан личен живот

На 5 юни 2017 г. Туба и Онур се разделят официално, а в турските медии се тиражират две версии за края на брака им. Според първата Онур не успял да приеме съпругата му да получава по-висок хонорар. В таблоидните издания пък се твърди, че актрисата София Кандамирова, която партнира на Онур във филма "Спомените на вятъра", е причина за раздялата. В лентата има горещи сцени между двамата, за които София в едно интервю споделя, че "не били роля, а били истински". Двамата актьори обаче успяват да опазят в тайна истинския повод за развода и се стремят да останат приятели заради децата си. Преди Бююкюстюн да се раздели с Онур, тя е уловена хваната под ръка с колегата си Еркан Авджъ (Корхан от "Искрите на отмъщението"), но Туба нито потвърждава, нито отрича слуховете дали имат романтични отношения.


Умут Евирген - новата любов на Туба Бююкюстюн

В средата на 2017-а актрисата започва връзка с бизнесмена със скандална репутация Умут Евирген. Фотографи издебват двойката, докато се намира в един от ресторантите на Умут. Папараците обаче са нападнати от Евирген, който дори насочва оръжие срещу тях. За деянието той е заплашен от 15 години лишаване от свободата, но съдът все още не се е произнесъл за присъдата. Според турската преса консервативното семейство на Туба не одобрява връзката й с Умут и това е причината двамата всe още не са узаконили отношенията си.

loading...

 
loading...