"Искрите на отмъщението" - Един неочакван убиец
Administrator
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Сюхан, Корхан и Джахиде заминават за Истанбул. Сюхан решава и оттегля жалбата си срещу Ръфат за кражба.

Хюля намеква за Джахиде, че е прехвърлила вината за убийството на д-р Недим върху Туран, които е баща на бебето. А, Михрибан разказва на Джесур, че преди време в Корлудаа е извършено убийство от Ръpза, брата на Адалет.

Корхан разкрива пред Адалет, че Тахсин е израснал в сиропиталища. Но заблуждава сестра си, че разногласията между родители те им са произлизали от постоянните изневери на Тахсин.

Тахсин убеждава Джесур, че смъртта на Белкъс не е била насилствена. В семейство Корлудаа има празненство, заради това, че Джахиде очаква момче. Джесур е сред гостите, но силно се притеснява, когато Сюхан дава идеята да кръстят бебето Музафер, на името на дядо им. Салих се убеждава, че в имота на Джесур има злато.


На сутринта Джесур отвежда Сюхан в жилище, близко до нейното, като я заблуждава, че в него живее бившата съпруга на Ръфат Джесур й разказва, че Хасан е получил инфаркт, след като е научил, че наследството от родителите му е откраднато. Джесур пристига в апартамента на Бану . Тя го информира, че Ръза и директора на сиропиталището са се възползвали от младите момичета.

Предполагат, че Адалет е една от жертвите, спасени от Тахсин. Адалет преглежда стари свои снимки. Припомня си, как подтиквана от Тахсин е простреляла смъртоносно директора. В този момент се появява Хасан, а Адалет отнема и неговия живот, за да защити Тахсин.

На сутринта Джесур открива в автомобила си часовник, подарен от Сюхан. Посещава и Ръфат като му заявява, че няма да използва за отмъщение, близките до Тахсин жени.


Сюхан пристига в полицейското управление. Полицията следва инструкциите на Корхан и и показва снимки от мястото, на което е загинал Хасан в катастрофа. Джесур настанява майка си в чифлика. Кемал съобщава на Джесур, че в нощта , в която е бил в Истанбул, Салих е взел мостра от златното находище. На следващия ден Сюхан пристига в чифлика на Джесур и с разочарования разбира, че той не носи подаръка й. Тахсин и Джесур подписват договор за съдружие, гостите на сватбата на Кемал и Ширин се отправят към чифлика на Джесур за церемонията. Сюхан се качва в автомобила на Джесур и настоява да узнае причината за промяната на настроението му.

loading...

Източник: "ТвСага"

 

 
loading...