"Искрите на отмъщението"- Убиецът не е там, където го търсят
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

Сюхан, Корхан и Джахиде заминават за Истанбул. Сюхан решава и оттегля жалбата си срещу Ръфат за кражба.

Хюля намеква за Джахиде, че е прехвърлила вината за убийството на д-р Недим върху Туран, които е баща на бебето. А, Михрибан разказва на Джесур, че преди време в Корлудаа е извършено убийство от Ръpза, брата на Адалет.

Корхан разкрива пред Адалет, че Тахсин е израснал в сиропиталища. Но заблуждава сестра си, че разногласията между родители те им са произлизали от постоянните изневери на Тахсин.

Тахсин убеждава Джесур, че смъртта на Белкъс не е била насилствена. В семейство Корлудаа има празненство, заради това, че Джахиде очаква момче. Джесур е сред гостите, но силно се притеснява, когато Сюхан дава идеята да кръстят бебето Музафер, на името на дядо им. Салих се убеждава, че в имота на Джесур има злато.

На сутринта Джесур отвежда Сюхан в жилище, близко до нейното, като я заблуждава, че в него живее бившата съпруга на Ръфат Джесур й разказва, че Хасан е получил инфаркт, след като е научил, че наследството от родителите му е откраднато. Джесур пристига в апартамента на Бану . Тя го информира,, че Ръза и директора на сиропиталището са се възползвали от младите момичета.

Предполагат, че Адалет е една от жертвите, спасени от Тахсин. Адалет преглежда стари свои снимки. Припомня си, как подтиквана от Тахсин е простреляла смъртоносно директора. В този момент се появява Хасан, а Адалет отнема и неговия живот, за да защити Тахсин.

На сутринта Джесур открива в автомобила си часовник, подарен от Сюхан. Посещава и Ръфат като му заявява, че няма да използва за отмъщение, близките до Тахсин жени.

Сюхан пристига в полицейското управление. Полицията следва инструкциите на Корхан и и показва снимки от мястото, на което е загинал Хасан в катастрофа. Джесур настанява майка си в чифлика. Кемал съобщава на Джесур, че в нощта , в която е бил в Истанбул, Салих е взел мостра от златното находище. На следващия ден Сюхан пристига в чифлика на Джесур и с разочарования разбира, че той не носи подаръка й. Тахсин и Джесур подписват договор за съдружие, гостите на сватбата на Кемал и Ширин се отправят към чифлика на Джесур за церемонията. Сюхан се качва в автомобила на Джесур и настоява да узнае причината за промяната на настроението му.

Когато пристигат пре дома му Джесур показва на Сюхан охранителната камера. Изтъква, че зна , че е подслушвала разговора му с Ръфат в деня на тържеството,организирано от Бану. Фюген тайно напуска къщата на Джесур, а Тахсин я открива и съпровожда до дома. Фюген научава, че името на спасителя й е Тахсин Корлудаа и публично го нарича „Убиец“. Джесур прибира майка си и я успокоява. Разгневения Тахсин отива в кабинета на Мехмет. Той му показва категорични доказателства, че синът и съпругата на Хасан и Карахасанолу са загинали. Корхан и Джахиде пристигат на церемонията, а Михрибан ги информира за случилото се В тяхно отсъствие Сюхан й напомня, че моментът не е подходящ за подобни разговори. Кемал и Ширин се венчават, а техни свидетели са Сюхан и Джесур. Сюхан с усмивка забелязва, че Джесур носи подарения от нея часовник. Мъж на име Ниазъ съобщава на Джесур, че тахсин се опитва да закупи имотите му, за да построи небостъргачи. Джесур и Сюхан танцуват заедно. Тахсин и Адалет също се появяват на тържеството. Джахиде научава от :ехмет, че Туран е свободен. Джахиде позвънява на Хюля, за да я уведоми. Корхан прекъсва разговорът им и настоявав Хюля да се премести дома им до раждането.

Ширин и Кемал заминават на пътешествие. Тахсин и Адалет се отправят към Анталия. Ръфат позвънява на Джесур и му казва, че Тахсин води преговори за изграждането на небостъргач с компания от Анталия. Сюхан пристига в дома на Джесур и успокоява Фюген с песен. За изненада на Джахиде Хюля приема поканата да се настани в дома й до раждането на детето. Мехмет отказва да предостави информация на Туран, кои го е обвинил в убийство на доктор Недим. Тахсин и Адалет посещават заведение в Анталия. Собственици са биологичните баща и брат на Тахсин. Сюхан заявява на Бюлент, че е разочарованата от поведението на Михрибан и отказва да изгладят различията си. Хюля се премества в имението.Джахиде зашлевява Хюля, когато остават насаме. Предупреждава я, че ако допусне грешка, ще й отмъсти. Въпреки това, Хюля я провокира пред съпруга й и с намеци за бременността. Джахиде допуска грешка като я нарича с истинското й име пред Корхан. Туран разпознава Хюля на снимката като жена, с която Недим е бил последно забелязан.

Джесур впечатлява Сюхан и Фюген с кулинарните си умения. След това споделя със Сюхан как здравословното състояние на Фюген се е влошило и за твърденията, че Тахсин е убил баща му. Сюхан го убеждава, че тахсин не е отговорен за смъртта на Хасан. Джесур я уверява, че не желае да воюват. Сюхан се прибира вкъщи и разпитва Тахсин дали се е оженил за майка й, заради богатство. Тахсин е възмутен от думите й, че покойната му съпруга не е била щастлива.

Източник: "ТвСага"

loading...
 
loading...