"Искрите на отмъщението"- Джесур се жертва, заради Сюхан и получава куршум в тялото...
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

Разгневения Тахсин отива в кабинета на Мехмет. Той му показва категорични доказателства, че синът и съпругата на Хасан и Карахасанолу са загинали. Корхан и Джахиде пристигат на церемонията, а Михрибан ги информира за случилото се В тяхно отсъствие Сюхан й напомня, че моментът не е подходящ за подобни разговори. Кемал и Ширин се венчават, а техни свидетели са Сюхан и Джесур. Сюхан с усмивка забелязва, че Джесур носи подарения от нея часовник. Мъж на име Ниазъ съобщава на Джесур, че Тахсин се опитва да закупи имотите му, за да построи небостъргачи. Джесур и Сюхан танцуват заедно. Тахсин и Адалет също се появяват на тържеството. Джахиде научава от :ехмет, че Туран е свободен. Джахиде позвънява на Хюля, за да я уведоми. Корхан прекъсва разговорът им и настоявав Хюля да се премести дома им до раждането.


Ширин и Кемал заминават на пътешествие. Тахсин и Адалет се отправят към Анталия. Ръфат позвънява на Джесур и му казва, Тахсин води преговори за изграждането на небостъргач с компания от Анталия. Сюхан пристига в дома на Джесур и успокоява Фюген с песен. За изненада на Джахиде Хюля приема поканата да се настани в дома й до раждането на детето. Мехмет отказва да предостави информация на Туран, кои го е обвинил в убийство на доктор Недим. Тахсин и Адалет посещават заведение в Анталия. Собственици са биологичните баща и брат на Тахсин. Сюхан заявява на Бюлент, че е разочарованата от поведението на Михрибан и отказва да изгладят различията си. Хюля се премества в имението.Джахиде зашлевява Хюля, когато остават насаме. Предупреждава я, че ако одопусне грешка, ще й отмъсти. Въпреки това, Хюля я провокира пред съпруга й и с намеци за бременността. Джахиде допуска грешка като я нарича с истинското й име пред Корхан. Туран разпознава Хюля на снимката като жена, с която Недим е бил последно забелязан.

Джесур впечатлява Сюхан и Фюген с кулинарните си умения. След това споделя със Сюхан как здравословното състояние на Фюген се е влошило и за твърденията, че Тахсин е убил баща му. Сюхан го убеждава, че Тахсин не е отговорен за смъртта на Хасан. Джесур я уверява, че не желае да воюват. Сюхан се прибира вкъщи и разпитва Тахсин дали се е оженил за майка й, заради богатство. Тахсин е възмутен от думите й, че покойната му съпруга не е била щастлива.

Тахсин Корлуда отново раздава картите и за да не остана от страната на губещите, ще направи стъпка, която ще бъде голям удар за много хора.

Джесур утешава разстроената от неочакваната сватба Сюхан. Всичко това предизвиква невероятна ярост в очите на Бюлент, който започва все повече и повече да ненавижда Джесур. В това време Джесур завежда Сюхан в апартамента, намиращ се в Нишанташъ. Там той намира още един факт, който води към смъртта на баща му. Той започва да го изследва внимателно.

Докато в имението на Кордулаа тече празненството, Джахиде късно забелязва изчезването на Хюля. Тя се страхува да не остане без детето и изпада в паника. Заедно с Бюлент те тръгват да търсят Хюля.

Тези дни стават незабравими за Джесур и Сюхан. Сюхан е във вихъра си и прави различни изненади на Джесур. През това време Джесур научава много важни неща за Сюхан.Как ще постъпи?..

В същото това време готвят капан за Джесур и Сюхан. Но когато става дума за безопасността на Сюхан, Джесур не се замисля нито за миг и върви напред...

Прострелват Джесур

Джесур избира Сюхан вместо отмъщението, което беше запланувал, към семейство Корлудаа. Той спасява Сюхан, рискувайки живота си и получава куршум в тялото си.

Сюхан научава истината за пребиваването на Джесур в Корлудаа и разбирайки за неговата игра, тя е готова да поговори с него. Сюхан в гнева си търси Джесур, но когато научава, че той е в болница, изпада в шок.

Бюлент и Джахиде изпадат в паника от факта, че нещата не вървят, както те биха искали.

Неочаквано се появява Туран, това, което той извиква, обърква мислите на Корхан.

Нечаканият гост в дома на Корлудаа донася със себе си ужасна новина за Тахсин Корлуда, а Сюхан се опълчва срещу баща си, за да защити Джесур. Сюхан не знае, че Джесур е в смъртна опасност.

В новогодишната нощ, Джесур се опитва да се държи и да стои надалеч от Сюхан, въпреки, че вече е открил начин да се докосно до сърцето й. От сега нататък двамата разбират, че от преживяното нищо в бъдещето няма да бъде лесно.

Арестуват Джесур

Джесур признава своите чувства пред Сюхан и ледът в нейното сърце започва да се топи.

В този момент Джесур е арестуван, разбира се по поръчение на Тахсин Корлуда. Вече всичко е ясно – Тахсин Корлуда му е обявил война. Сцена, която се разиграва пред очите на Сюхан, й дава основание тя да разбере, колко е силна враждата между двамата – Джесур и баща й.

Корхан разбира, кой е Джесур и в главата му бързо нахлуват спомени, които той е дълбоко покрил в себе си.. Неговата психика се раздира и Корхан става много удобна жертва за Хюля.

Джесур се добира до много важна улика от нощта, когато е бил убит баща му. Той получава уликата от съвсем неочакван човек...

Но той е прекалено запленен от това, до което се е добрал и не забелязва, че са му устроили капан.

Джесур иска на мига да отдели Сюхан от тахсин Корлуда. Те само за 24 часа забравят кои точно са и това ще стане повод за големи промени в отоношенията им. Сюхан, обаче, също не забелязва, че е попаднала в мрежите на баща си, които той е приготвил за Джесур.

Сюхан вижда истинското лице на баща си

Планът, който разработи Тахсин, да се избави завинаги от Джесур, не сработва, напротив, той още повече сближава Джесур и Сюхан.

Сюхан вижда истинското лице на баща си, тя става още по-близка с Джесур, а той е решен да не предава нейното доверие.

Неочакваниет събития предизвикват напрежение и в Корлудаа. Тахсин получава заслуженото, а Джахиде нервничи, заради това, че планът, който беше изработила, не предизвика очаквания резултат, който тя очакваше. Корхан иска да изясни, какво се е случило и започва да следи Хюля и в резултат на това изненадва Джахиде със своята реакция.


Джесур се опитва да излекува раните на Сюхан и измисля план, който устройва и двамата, но Тахсин продължава да им създава нови и нови препятствиял Когато всичко тръгва на добре, похищението на Сюхан кара Джесур да преосмисли своя план. Той се опитва да спаси любимата жена и в това време разваля играта, която за подготвили срещу него...


 

 

 
loading...