"Искрите на отмъщението" - Джесур става жертва, как ще постъпи Сюхан?
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Джесур и Сюхан отиват в Истанбул, тя се напива от мъка. Джахиде се интересува само от завещанието и моли мъжа си да не позволява Адалет да им вземе всичко. След това разбира, че Хюля я няма и моли Бюлент за помощ. Оказва се, че Туран я е заплашил и отвел. Хюля казва, че е бременна от Бюлент. Кемал заснема прегърнати Джахиде и Бюлент. Михрибан отива в имението на Джесур, там Фюген й издава опасна информация, пише woman-onthe-top.net

Сюхан се събужда засрамена от поведението си. Джесур запознава Тахсин с бащата на Бану. Адалет звъни на новата си доведена дъщеря. Сюхан я обижда по телефона. Бюлент предупреждава Джахиде, че Хюля е казала на мъжа си, че той е бащата на бебето й. Тахсин иска Адалет в имението си.

Джесур се шегува със Сюхан за изминалата нощ. Тайно краде снимка на Тахсин и баща си от времето, когато са били войници. Корхан се моли на сестра си да се прибере. Тя му казва, че ес Джесур и Бюлент се вбесява. Хюля целува по бузата мнимия си любовник и Туран ги вижда. Джесур казва на Ръфат, че е познал човек от полка на баща си – Митхат. Двамата се срещат с него. Ръфат представя сина на Хасан. Михрибан научава, че една от картините на Тахсин е репродукция. Казва на Бану какво е научила, Сюхан ги вижда.

Тахсин казва на дъщеря си в следващия епизод на „Искрите на отмъщението”, че искрено обича Асалет. Сюхан дава благословия на баща си, ако спре да тормози хората от града. Джесур иска да каже тайните си, но вижда как новата му любима отива при баща си.


Бану предупреждава, че Мехрибан проучва картините на Хасан. Кемал и Ширин казват на Джесур за предполагаемата афера на Бюлент и Хюля. Сюхан гостува на Фюген и сина й. Чува как майката на Джесур не спира да повтаря името на Фердинад Солда.

Бюлент пише писмо от името на Джесур, с което обвинява Тахсин в измама. Пристига бизнесмен от Анталия на проверка. Джесур подава оплакване, за да не бъде подозиран.Сюхан разбира, че няма гора на име Алемдаролу.

В последния за седмицата епизод на „Искрите на отмъщението” Тахсин поставя клопка на сина на Хасан. С Митхат искат да го видят. Той обаче не се появява. Джесур е в капана на Джахиде, която изпитва чувствата му към зълва й. Мислейки, че Сюхан е в опасност, той забравя за отмъщението си, но с Ръфат са нападнати от хора на Туран.

Какво предстои през следващата седмица?

Прострелват Джесур

Джесур избира Сюхан вместо отмъщението, което беше запланувал, към семейство Корлудаа. Той спасява Сюхан, рискувайки живота си и получава куршум в тялото си.

Сюхан научава истината за пребиваването на Джесур в Корлудаа и разбирайки за неговата игра, тя е готова да поговори с него. Сюхан в гнева си търси Джесур, но когато научава, че той е в болница, изпада в шок.

Бюлент и Джахиде изпадат в паника от факта, че нещата не вървят, както те биха искали.

Неочаквано се появява Туран, това, което той извиква, обърква мислите на Корхан.

Нечаканият гост в дома на Корлудаа донася със себе си ужасна новина за Тахсин Корлуда, а Сюхан се опълчва срещу баща си, за да защити Джесур. Сюхан не знае, че Джесур е в смъртна опасност.

В новогодишната нощ, Джесур се опитва да се държи и да стои надалеч от Сюхан, въпреки, че вече е открил начин да се докосно до сърцето й. От сега нататък двамата разбират, че от преживяното нищо в бъдещето няма да бъде лесно.

Арестуват Джесур

Джесур признава своите чувства пред Сюхан и ледът в нейното сърце започва да се топи.

В този момент Джесур е арестуван, разбира се по поръчение на Тахсин Корлуда. Вече всичко е ясно – Тахсин Корлуда му е обявил война. Сцена, която се разиграва пред очите на Сюхан, й дава основание тя да разбере, колко е силна враждата между двамата – Джесур и баща й.

Корхан разбира, кой е Джесур и в главата му бързо нахлуват спомени, които той е дълбоко покрил в себе си.. Неговата психика се раздира и Корхан става много удобна жертва за Хюля.

Джесур се добира до много важна улика от нощта, когато е бил убит баща му. Той получава уликата от съвсем неочакван човек...

Но той е прекалено запленен от това, до което се е добрал и не забелязва, че са му устроили капан.

Джесур иска на мига да отдели Сюхан от Тахсин Корлуда. Те само за 24 часа забравят кои точно са и това ще стане повод за големи промени в отоношенията им. Сюхан, обаче, също не забелязва, че е попаднала в мрежите на баща си, които той е приготвил за Джесур.


Тахсин иска да отстрани Джесур

Планът, който разработи Тахсин, да се избави за винаги от Джесур, не сработва, напротив, той още повече сближава Джесур и Сюхан.

Сюхан вижда истинското лице на баща си, тя става още по-близка с Джесур, а той е решен да не предава нейното доверие.

Неочакваните събития предизвикват напрежение и в Корлудаа. Тахсин получава заслуженото, а Джахиде нервничи, заради това, че планът, който беше изработила, не предизвика очаквания резултат, който тя очакваше.

Корхан иска да изясни, какво се е случило и започва да следи Хюля и в резултат на това изненадва Джахиде със своята реакция.

loading...

 
loading...