Искрите на отмъщението: Джесур пада в клопката на Тахсин
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

Джесур връща на Сюхан коня й. Двамата си признават чувствата и се целуват. Нахлуват полицаи и арестуват Джесур. Близките му отиват в управлението, само Сюхан отива пред дома на Мехмет. Там я уверяват, че Джесур е извършил измама.

Тахсин се е върнал от медения месец. Посещава Джесур, без да подозира, че Сюхан е близо и чува как младият мъж го обвинява в убийство. Бану разбира за целувката на съперницата й с мъжа, когото не е престанала да обича. По време на процеса се появява документ, който оневинява Джесур. Сюхан вижда как баща й удря Ръфат. Джесур я моли за не застава срещу него.

Корхан разбира цялата истина за съседа от сестра си. Джесур и Бюлент отново застават един срещу друг. Сбиват се в спортната зала. Джесур обещава на Сюхан, че ще се бори за нея. Адалет и доведената й дъщеря не могат да се примирят, че са под един покрив. Корхан праща Рейхан в дома на Михрибан. Бюлент пристига и разказва, че Джесур го е нападнал. Хюля казва на Джахиде, че е платила дълговете на Туран, за да мълчи.

Децата на Тахсин не са съгласни да отнеме акциите на Джесур. Той се ядосва и с Адалет отиват в дома й. Сюхан пристига. Мехмет и Тахсин гледат снимки от катастрофата на Хасан. Мехмет твърди, че е самоубийство.

Салих прави всичко, за да заблуди Джесур на срещата им. Твърди, че Тахсин не е убил баща му. В същото време наемник поврежда колата на младия мъж. Корхан още се тормози от спомена за нощта, в която е умрял Корхан. Джахиде му устройва клопка с Хюля, за да оправдае напускането й. Сюхан връща на Джесур подаръка му.

Джесур и Тахсин се оттеглят от взимане на решения за общата им компания. Има някаква надежда за влюбените от „Искрите на отмъщението”. Сюхан се съгласява да замине с младия мъж, за да открият истината за смъртта на Хасан. Джахиде праща Корхан да извика Хюля. Туран се отказва от показанията си. Бану се опитва да се свърже с Джесур да му каже, но не подозира какво чака любимият й мъж.

Тахсин иска да отстрани Джесур

Планът, който разработи Тахсин, да се избави за винаги от Джесур, не сработва, напротив, той още повече сближава Джесур и Сюхан.

Сюхан вижда истинското лице на баща си, тя става още по-близка с Джесур, а той е решен да не предава нейното доверие.

Неочакваните събития предизвикват напрежение и в Корлудаа. Тахсин получава заслуженото, а Джахиде нервничи, заради това, че планът, който беше изработила, не предизвика очаквания резултат, който тя очакваше.

Корхан иска да изясни, какво се е случило и започва да следи Хюля и в резултат на това изненадва Джахиде със своята реакция.

Джесур се опитва да излекува раните на Сюхан и измисля план, който устройва и двамата, но Тахсин продължава да им създава нови и нови препятствия. Когато всичко тръгва на добре, похищението на Сюхан кара Джесур да преосмисли своя план. Той се опитва да спаси любимата жена и в това време разваля играта, която за подготвили срещу него...


Сюхан предлага на Джесур да се оженят

Сюхан е под въздействие на преживяното. Тя е разтърсена и предлага на Джесур да се оженят. А за Джесур това е много важна стъпка. Това вече е истинската война срещу Тахсин Корлудаа.

След доноса срещу Джесур Митхат Топкапчъ е арестуван. Полицията започва да изяснява неговите връзки с Тахсин Корлудаа.

Джахиде научава новината за сватбата на Джесур със Сюхан. Това ще обърка сериозно плановете й.

Джахиде иска да спре сватбата на Джесур и Сюхан, ще успее ли?

Но още една информация ще направи живота й труден. Тя досега не е знаела за нея. Тази новина променя мнението на Джахиде за семейство Корлудаа и нейното бъдеще.За да не се обърка съвсем живота й, Джахиде решава са спре сватбата на Сюхан и Джесур. Тя започва осъществяване на плановете си, като нейн помощник включва и Корхан, който иска да се помири с нея.

А, Джесур не се спира пред никакви пречки и решава да направи този ден незабравим за Сюхан...

Първа брачна нощ

Първата брачна нощ става незабравима за Джесур и за Сюхан. Изключвайки всички препятствия Джесур успокоява любимата си и той става тихо пристанище в бурните дни..

Сюхан подозира , че Джесур се е оженил за нея, заради имението и започва да се съмнява в решението си. А Тахсин Корлудаа е настроен срещу тях и е решен да ги накаже, заради този брак.

Корхан смята, че Джесур е виновен, за това, което му се е стоварило на главата и той започва да изяснява истината за Хюля. Голяма изненада чака Корхан и тя може да изпорти плановете на Джахиде.

Докато Джесур се е опитва да накара Сюхан да му се довери, Бюлент намира откраднатите картини и този факт го навежда на нови мисли и подозрения.

Тахсин с нов план за отсраняването на Джесур

Промените, които Джесур прави в Корлуда отново го сближават със Сюхан. Сюхан не остава без внимание постъпката на Джесур и прави крачка към него.

Корхан е шокиран, когато вижда заедно Джахиде и Хюля. Люжите на Хюля, която се опитва да излезе от трудната ситуация, кара Корхан още повече да се съмнява в намеренията на Джесур.

Събитията в Корлудаа отново изправят Джесур и тахсин един срещу друг. Сюхан пак се оказва между баща си и любимия човек. Тя прави предложение на баща си, но Тахсин отдавна е дал заявка, че няма да се предаде лесно.

В деня на влюбените, когато Сюхан има рожден ден Джесур й подготвя романтична изненада.

Прокуратурата срещу Тахсин Корлудаа

Изненадата, устроена от Джесур за Сюхан още повече укрепва тяхната любов. Тази романтична вечер, която дълго време споява любовта им, остава недоизживяна, заради пристигналата новина за авария.

Тази вест предизвиква и в дома на Корлудаа ново напрежение. На всичките става ясно, че новия прокурор няма лесно да преклони глава пред Тахсин.

Интересът на прокурора към старите досиета изненадва всички и те изпадат в паника, особено Джахиде. Тя се старае да отвлече подозренията от себе си, и в ръцете й попада голям коз срещу Джесур.

Сюхан се мъчи да изясни, какво е пишело в писмото, отправено към Джесур и в хода на разследването, нейното съмнение, относно баща й, още повече се засилва.

Джесур тръгва по следите оставени от Ръфат. А Тахсин Корлудаа прави постановка за прокурора.

Последиците от аварията се разраства и Джесур отново бива принуден да взима сложно решение, и този път в неговите ръце се намират козовете за управление на живота на Таксин Корлудаа.

 
loading...