"Искрите на отмъщението" - Таксин подготвя нова клопка, ще се хване ли Джесур?
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

 

 

Децата на Тахсин не са съгласни да отнеме акциите на Джесур. Той се ядосва и с Адалет отиват в дома й. Сюхан пристига. Мехмет и Тахсин гледат снимки от катастрофата на Хасан. Мехмет твърди, че е самоубийство.

Салих прави всичко, за да заблуди Джесур на срещата им. Твърди, че Тахсин не е убил баща му. В същото време наемник поврежда колата на младия мъж. Корхан още се тормози от спомена за нощта, в която е умрял Корхан. Джахиде му устройва клопка с Хюля, за да оправдае напускането й. Сюхан връща на Джесур подаръка му.


Джесур и Тахсин се оттеглят от взимане на решения за общата им компания. Има някаква надежда за влюбените от „Искрите на отмъщението”. Сюхан се съгласява да замине с младия мъж, за да открият истината за смъртта на Хасан. Джахиде праща Корхан да извика Хюля. Туран се отказва от показанията си. Бану се опитва да се свърже с Джесур да му каже, но не подозира какво чака любимият й мъж.

Тахсин иска да отстрани Джесур

Планът, който разработи Тахсин, да се избави завинаги от Джесур, не сработва, напротив, той още повече сближава Джесур и Сюхан.

Сюхан вижда истинското лице на баща си, тя става още по-близка с Джесур, а той е решен да не предава нейното доверие.


Неочакваните събития предизвикват напрежение и в Корлудаа. Тахсин получава заслуженото, а Джахиде нервничи, заради това, че планът, който беше изработила, не предизвика очаквания резултат, който тя очакваше.

Корхан иска да изясни, какво се е случило и започва да следи Хюля и в резултат на това изненадва Джахиде със своята реакция.

 

 
loading...