"Искрите на отмъщението" - Щастлива ли ще бъде сватбата между Сюхан и Джесур?
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

 

 

Сюхан и Джесур отново се сближават. Ръфат се появява в хотела – носи нов телефон на Джесур, той му дава лична карта на любимата си. Бюлент пристига в Корлуда. Там го чака ядосаната Джахиде. Ширин чува как и защо се карат, пише woman-onthe-top.net

Джесур записва как Тахсин го заплашва със смърт. Сюхан се хвърля в басейна, без да подозира, че той не е в опасност. Ширин напуска дома на Джесур. Кемал казва на шефа си за записите с думите му. Джесур отвежда приятелката си и й признава първоначалните си намерения.

Корхан се пропива, Салих го теши. Казва му да не казва на баща си какво е видял при убийството на Хасан. Джахиде има благословия от мъжа си да се разведе. Тахсин организира отвличането на дъщеря си. Митхат му помага да обвинят Джесур и помощниците му за престъплението. Младият мъж успява да избяга навреме от силите на реда, за да спаси любимата си. Тахсин и Бюлент признават на Корхан, че те са виновни за похищението.

Сюхан и Джесур ги подслушват. Тя е съсипана и предлага брак на блондина. Джесур приема, за да опази живота си. Джахиде и Мехрибан заминават за Истанбул. Тахсин се скарва д Митхат, защото е загубил дъщеря си. Бану отхвърля предложението на Бюлент да си помагат.

Бану изкарва Ръфат от ареста. Четин съобщава на Джесур, че не са доказали престъпленията на Митхат. Ширин се сдобрява с мъжа си. Джесур праща булчинска рокля до годеницата си. Михрибан и Джахиде разбират за предстоящата сватба. Злата снаха разбира, че щом се омъжи зълва й получава имението, а мъжът й – маслиновите насаждения. Готова е на всичко, за да спре сватбата.

Ширин казва на Корхан пред Бану и Фюген, че Джесур ще се жени. Сюхан иска да оневини мъжа си, но плановете им са разкрити на всичко. Тахсин получава нова криза, щом научава за кого ще се жени дъщеря му.

Корхан е свидетел на сватбата на сестра си в „Искрите на отмъщението”. Тя обаче разбира, че не може да се довери напълно на мъжа си. Джесур й признава защо се е оженил за нея. Двамата се скарват. Корхан съобщава, че баща им е в болница.

След доноса срещу Джесур Митхат Топкапчъ е арестуван. Полицията започва да изяснява неговите връзки с Тахсин Корлудаа.

 

Джахиде научава новината за сватбата на Джесур със Сюхан. Това ще обърка сериозно плановете й.

Джахиде иска да спре сватбата на Джесур и Сюхан, ще успее ли?

Но още една информация ще направи живота й труден. Тя досега не е знаела за нея. Тази новина променя мнението на Джахиде за семейство Корлудаа и нейното бъдеще.За да не се обърка съвсем живота й, Джахиде решава са спре сватбата на Сюхан и Джесур. Тя започва осъществяване на плановете си, като нейн помощник включва и Корхан, който иска да се помири с нея.

А, Джесур не се спира пред никакви пречки и решава да направи този ден незабравим за Сюхан...

Първа брачна нощ

Първата брачна нощ става незабравима за Джесур и за Сюхан. Изключвайки всички препятствия Джесур успокоява любимата си и той става тихо пристанище в бурните дни..

Сюхан подозира , че Джесур се е оженил за нея, заради имението и започва да се съмнява в решението си. А Тахсин Корлудаа е настроен срещу тях и е решен да ги накаже, заради този брак.

Корхан смята, че Джесур е виновен, за това, което му се е стоварило на главата и той започва да изяснява истината за Хюля. Голяма изненада чака Корхан и тя може да изпорти плановете на Джахиде.

Докато Джесур се е опитва да накара Сюхан да му се довери, Бюлент намира откраднатите картини и този факт го навежда на нови мисли и подозрения.

Тахсин с нов план за отсраняването на Джесур

Промените, които Джесур прави в Корлуда отново го сближават със Сюхан. Сюхан не остава без внимание постъпката на Джесур и прави крачка към него.

Корхан е шокиран, когато вижда заедно Джахиде и Хюля. Люжите на Хюля, която се опитва да излезе от трудната ситуация, кара Корхан още повече да се съмнява в намеренията на Джесур.

Събитията в Корлудаа отново изправят Джесур и тахсин един срещу друг. Сюхан пак се оказва между баща си и любимия човек. Тя прави предложение на баща си, но Тахсин отдавна е дал заявка, че няма да се предаде лесно.

В деня на влюбените, когато Сюхан има рожден ден Джесур й подготвя романтична изненада.

Прокуратурата срещу Тахсин Корлудаа

Изненадата, устроена от Джесур за Сюхан още повече укрепва тяхната любов. Тази романтична вечер, която дълго време споява любовта им, остава недоизживяна, заради пристигналата новина за авария.

Тази вест предизвиква и в дома на Корлудаа ново напрежение. На всичките става ясно, че новия прокурор няма лесно да преклони глава пред Тахсин.

Интересът на прокурора към старите досиета изненадва всички и те изпадат в паника, особено Джахиде. Тя се старае да отвлече подозренията от себе си, и в ръцете й попада голям коз срещу Джесур.

Сюхан се мъчи да изясни, какво е пишело в писмото, отправено към Джесур и в хода на разследването, нейното съмнение, относно баща й, още повече се засилва.

Джесур тръгва по следите оставени от Ръфат. А Тахсин Корлудаа прави постановка за прокурора.

Последиците от аварията се разраства и Джесур отново бива принуден да взима сложно решение, и този път в неговите ръце се намират козовете за управление на живота на Таксин Корлудаа.

Арестуват Тахсин Корлудаа

Арестуват Тахсин Корлудаа и всчко се обръща с главата надолу. Сякаш ураган нахлува в отношенията на Сюхан и Джесур. Тахсин е много разгневен и крещи, че ще застави Джесур да отговаря за действията си и ще си плати скъпо.


Ръза излиза на свобода и получава възможност да си плати за откраднатите години. Благодарение на старите си приятели, той свиква с живота на свобода. Ръза е решен да се доближи до Джесур.

В резултат на това, което се случва в имението, ситуацията излиза от контрол на Джахиде. Това положение кара всички да изпаднат в паника, включително и Хюля. Джахиде почти е уверена, че е стигнала края на пътя.

Джесур взима важно решение и моли Сюхан да му даде отсрочка. Това ще бъде доказателство за безкрайното й доверие. Сюхан отново е изправена пред избор, който избор ще засегне и бъдещето на Джесур.

loading...

 

 
loading...