Искрите на отмъщението - какво ще научат от ексхумирането на гроба на бащата на Джесур?
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

Джесур отива при Сюхан. Тя го приема с неохота. Двамата започват да спорят. Тя не иска да приеме омразата на Джесур към баща й. Предлага да събере двете части на писмото и да го прочете, ако то се окаже предсмъртно, Джесур ще направи всичко, което тя поиска и няма да отвори гроба. Моли Сюхан да му пише само за любов.

Джесур и майка му се разхождат заедно. Той я уверява, че всичко скоро ще се успокои. Фюген започва да рецитира стихотворение, което е чула от мъжа си, пише ТвСага.

Тахсин започва да търси нещо, с което да оклевети новия прокурор. Мехмед му докладва, че Серхат е дошъл да работи в Корлудаа по собствено желание.

Джахиде и Корхан се правят на луди пред Сюхан за писмото.

Серхат Севаштюрк отива в аптеката при Адалет, за да си купи лекарства. Започва да я разпитва как така Мутлу се е предал.


Тахсин научава също за писмото и се ядосва на сина си.

Сюхан прочита съдържанието на написаното от Карахасаноулу. Хасан е написал писмото до Тахсин. Майката на Сюхан не иска той да си тръгва и дърпа листа с хартия. Тогава писмото се къса на две. Сюхан разбира цялата истина за намеренията на бащата на Джесур. Съобщава на съпруга си, че вече е прочела това писмо и моли Джесур да отвори гроба на баща си. Той й благодари.

Тахсин вдига скандал на Корхан и унищожава писмото.


xxx

Ръза излиза на свобода и получава възможност да си плати за откраднатите години. Благодарение на старите си приятели, той свиква с живота на свобода. Ръза е решен да се доближи до Джесур.

В резултат на това, което се случва в имението, ситуацията излиза от контрол на Джахиде. Това положение кара всички да изпаднат в паника, включително и Хюля. Джахиде почти е уверена, че е стигнала края на пътя.


Джахиде и Корхан се отравят от храна.Измамницата съобщава на Хюля. Тя и Бюлент пристигат в болницата. Джесур получава доказателство, че баща му е убит и го показва на жена си. Докторът преглежда Джахиде и за нейна изненада се оказва бременна. Джесур се промъква при Тахсин и иска да разбере какво се е случило всъщност. Появяват се прокурора и Сюхан, които му забраняват да припарва до Тахсин.

Серхат казва на съпрузите, че Ръза е изпратил вест до сестра си. В същото време той е на обиколка в ателието на Сюхан. Тахсин разбира, че прокурорът, Михрибан и близките му са в заседателната зала на фирмата му.

Ръза отива да види дори залата, където Тахсин го е измъчвал, за да поеме вината на сестра си. Адалет вече няма вяра на мъжа си и той е много разочарован. Джахиде не е съобщила за бременността си на Хюля и спира да отговаря на съобщенията. Сюхан се страхува от това, което ще научи за миналото. Бременността на Джахиде се потвърждава още веднъж, което променя намеренията й, които имаше от началото на сериала.

Джесур взима важно решение и моли Сюхан да му даде отсрочка. Това ще бъде доказателство за безкрайното й доверие. Сюхан отново е изправена пред избор, който избор ще засегне и бъдещето на Джесур.

loading...

 
loading...