"Искрите на отмъщението" - майката на Джесур е пусната от голяма височина и умира в ръцете му
Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Хюля заплашва Джахиде, която е променила отношението си към нея. Джесур, с помощта на Серхат и Михрибан устройват клопка на Тахсин. Ръза нарежда да отвлекат Фюген, докато медицинската сестра я разхожда. Сюхан съобщава на мъжа си за отвличането. Казва му, че Ширин е забелязала колата на Тахсин.

Ръза се предава на властите. Негов довереник пише бележка, с която уведомява Тахсин, че Адалет е отвлечена и се намира в бившата фабрика. Тахсин пристига в изоставената сграда и дочува викове на жена. На тавана се намира кутия, в която се мъчи жена, опитва се да я отвори.


Джесур, Серхат и Кемал разбират къде се намира Тахсин, пристигат във фабриката, където в този момент, наемник на Ръза отваря кутията и Джесур вижда как тялото на майка му пада от голяма височина. Фюген издъхва в ръцете на Джесур. Джесур напада Тахсин и го обвинява за смъртта на майка си.

Адалет опитва да каже на мъжа си, че брат й се е предал.Но Ръза свършва пъклената си дейност от разстояние, прави постановка, в която Фюген умира, но всички подозрения водят към Тахсин.

loading...

 

 
loading...