Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"Искрите на отмъщението" приключва на 29 януари, какъв е финалът?

Administrator
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

На 29 януари приключва хитовия сериал „Искрите на отмъщението“. Сериалът предизвика сериозен интерес сред зрителите. Той е най-гледаният сериал за месец декември 2018 г. Тв сагата прикова зрителите за близо 4 месеца пред телевизионния екран. Как ще завърши сериала?


Финал на Искрите на отмъщението

Серия след серия се проследява изключително трудната любов между Джесур и Сюхан. На финала, когато всички очакват нещата да се развият щасливо, започва напрежението и драмата за някои от героите на сериала. Умира Корхан. Тази смърт попарва живота на всички в Корлуда. Скръбта е обхванала всеки жител на малкото градче. Джахиде си мисли, че е най-сетне щастлива, но съдбата има друго решение за нея.

В този много съкрушителен момент, тя решава, че всичко е загубено, но изневиделица проблясва лъч светлина. И надеждата отново се разгаря в сърцето й.

При Джесур и Сюхан нещата сякаш са се наредили. Но Ръза не се е справил с омразата и отвлича бебето им. Животът на всички е застрашен.

Сюхан също попада в ръцете на злосторника . Джесур се мъчи да я спаси. Но той трябва да направи тежък избор. И в моментът на силно отчаяние, когато Джесур почти е загубил надежда, съдбата му подсказва какво да направи.


Каква е развръзката?

Тахсин Корлуда остава без син, но ще позволи ли да погубят и дъщеря му? Смъртният му враг е бил по-изобретателен от него и погубва едното му дете.Тахсин няма голям избор и става съюзник с Джесур. Не всичко обаче върви по мед и масло. Двамата не сработват твърде добре.

Но Джесур е решен да спаси своето момиче и малкото си детенце. Джесур е готов на всичко, дори и да протегне ръка на дявола. Враговете и приятелите се сменят.

Всичко идва на мястото си.

loading...

 

loading...