Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"Горчива любов" - Мелек си признава за лъжата

Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Али отива в болницата при Мелек и я прегръща, за да я успокои.

Ферман разказва на Булут, че баща му е искал той да се изучи. Младежът каза на своя тъст, че вече са загубили детето. Ферман казва, че един мъж може да намери утеха единствено само при семейството си.

На сутринта Булут отива в болницата. Мелек е заспала на рамото на Али. След като се събужда веднага отива при баща си. Момичето благодари на Али, за това, което прави за нея. Двамата слизат в кафенето, а в това време Булт се качва при болния. Влиза при Сафет и му се извинява заради нещастието, което е причинил на Мелек.

Суде притиска Хайдар да ? дава цялата информация за съпруга й. Шофьорът не е съгласен на това.

Лекарите съобщават на Мелек, че баща й се е събудил. Момичето отива при Сафет. Той е парализиран и няма да може да ходи.

Суде отива при майката на Булут. Предлага им да се изнесат от бедната къща. Дениз се ядосва, защото Айтен не се допитва до сина си, а взима решения на своя глава.

Когато Булут влиза в кабинета, вижда, че дискът е изхвърлен в коша. Хайдар му докладва, но Булут не му обръща внимание. В това време идва сестра му. Казва му за псоещението и предложението на Суде.

На обяд Булут отново се скарва със Суде. Шахика защитава дъщеря си.

Мелек се притеснява, че след като изпишат баща й, той няма да се съгласи да остане в Истанбул. Али ? предлага да го вземат при тях в ресторанта.


Ферман се обажда на сина си, но Али го отрязва и му казва повече да не завъни. Тогава Мелек започва да разпитва Али за семейството му. Младежът отговаря, че се е отрекъл от баща си, а майка му е починала. Мелек казва на Али, че с бащата на детето повече няма да се виждат. Споменава на Али, че е излъгала Булут, като му е съобщила, че е загубила бебето.

Мелек не може да си позволи рехабилитацията на Сафет.

Али отива при баща си. Ферман се радва на това посещение. Младежът му иска пари назаем от 100 хиляди лири. Ферман започва да разпитва сина си. Али става и си тръгва. Баща му веднага подписва чек, но започва да му тече кръв. Синът му го предупреждава да отиде на лекар.

Мелек отива в болницата, но разбира, че баща й е бил преместен в клиника за рехабилитация. Али се обажда, за да се похвали, че е намерил парите, но тя му съобщава, че са ги изпреварили и Сафет вече е в клиниката. Мелек се обажда на Булут и му иска обяснение. Той казва, че се чувства виновен и затова е решил да й помогне. Тя му обещава да върне парите.


Али казва на вуйчо си, че е взел пари от баща си, но Мелек вече е намерила парите.

Вечерта Ферман настоява Булут да си излее душата. Зетят иска да се оттегли. Ферман му казва, че повече не може да бъде така. Булут иска да го изгони. Суде се опитва да защити съпруга си.

Източник: Теленовелас

loading...

 

 

loading...

Adsterra