Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"Искрите на отмъщението" - Тахсин е наръган с нож

Administrator
(0 гласа, оценка 0 от 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Михрибан моли Бану да прости на Бюлент.

Рейхан съобщава на Корхан, че Бюлент е нападнал Джахиде днес в къщата им. Той обвинява жена си, че си е мълчала до сега. Тя се оправдава, че Бюлент е направил това, за да си отмъсти.

Ръза настоява Тахсин по-бързо да вземе решение дали избира свободата си или имението. Старият Корлудаа звъни на Джесур. Моли го да отиде в имението. Настоява да говорят относно смъртта на Фюген. Джесур отива там. Тахсин дава писмото, което е намерил в джоба на Салих. В него има описани инструкции как да изпробват капана. Двамата сравняват почерка и установяват, че Ръза е организирал всичко. Тахсин изхвърля уликата и предлага да убият бившия затворник.

Когато Джесур се прибира, Сюхан го търси.

Тахсин предупреждава Ръза да изчезне, защото Джесур е научил, че той е едистеният убиец на майка му и ще го пречука, още щом го види.

Сюхан се интересува къде е ходил любимият й. Джесур разказва за срещата му с Тахсин. Ядосан е, че бащата на любимата му е унищожил това доказателство. Джесур не е способен да остави отмъщението си. Сюхан настоява любимият й да отиде при прокурора и да разкаже всичко. Серкан е научил това, но не може да направи нищо. Джесур твърдо е решен да убие бившия затворник. Сюхан продължава да го моли да не става убиец. Заплашва го, че ако излезе навън няма да ги види повече.


Директорът на хотела съобщава на Джесур къде се крие Ръза.

Сюхан е отчаяна от постъпката на любимия си. Решава да се откаже от любовта си и да замине. Ширин не я подкрепя.

Джесур се отправя към мястото и се обажда на Тахсин, че е изпълнил точните му наставления.

Джахиде съобщава на Рейхан истината за убиеца на съпруга й.

Джесур открива къщата, обезоръжава Туран, който уж пази на входа, и влиза вътре. Ръза му казва, че няма нищо общо със смъртта на майка му. Джесур е насочил пистолет към бившия затворник. Размисля и се отказва да стреля.

Рейхан отива в имението и наръгва с нож Тахсин. Хюля вижда Тахсин да лежи неподвижен. Веднага вика линейка. Полицията разпитва Хюля какво се е случило. Тя казва, че нищо не е видяла.

Джесур се прибира и казва на Сюхан, че не е направил нищо, защото за него тя и детето им са най-ценното нещо, което има. Сюхан е уплашена и заявява, че заминава. В това време Кемал казва, че Рейхан е дошла. Жената разказва на Сюхан, че е наръгала Тахсин. Рейхан настоява да я предадат в полицията.

Докато Корхан разговаря с Хюля, Джахиде се досеща кой е наръгал Тахсин.

Ръза заповядва да заведат директора в работилницата. Управителят на хотела разказва на Ръза, че Тахсин е наредил да го следи.

Корхан разбира, че Джахиде е казала на Рейхан. Той й вдига скандал, а Сюхан я отпраща вкъщи.


Джесур казва, че е универсален кръводарител и ще даде кръв за лечението на Тахсин.

Полицията разпитва Сюхан и Корхан за нападението над баща им.

Ръза решава да отидат с Туран при стария Корлудаа. Хюля казва на Ръза, че някой е намушкал зет му.

Джесур продължва да убеждава Сюхан, че е направил своя избор. Тя отговаря, че двамата не могат да бъдат щастливи, докато всичко не приключи.

Джесур се обажда вкъщи и им казва, че операцията е свършила и Тахсин е добре.

Когато старият Корлудаа идва в съзнание при него е Корхан. Казва на сина си, че нищо не си спомня.

Сюхан отново се отказва от заминаването заради баща си...

Източник: Теленовелас

loading...
 

loading...