Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"Искрите на отмъщението"-Тахсин се радва на новия си зет Джесур, не помни нищо от миналите 5 години

Administrator
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Ръза се опитва да влезе при Тахсин. Случайно чува разговора между Корхан и лекаря и научава, че Тахсин страда от временна амнезия. Ръза се опитва да разговаря с болния. Тахсин го пита кой е, после се развиква да се маха от стаята

На излизане Ръза среща в коридора Джесур и Сюхан. Тримата се разминават мълчаливо. Корхан казва на сестра си, че баща им е изгубил паметта си. Двамата си мислят, че старият Корлудаа отново ги разиграва. Лекарите казват, че в момента Тахсин не си спомня нищо след 2012 г.

Джесур казва на стария, че е негов зет. Тахсин е изненадан, че дъщеря му вече се е омъжила. Радва се на зет си.

Бюлент се е видял с Бану. Разбира, че Михрибан е помолила адвокатката да не предава записа на прокурора. Иска прошка от майка си. Бану се е съгласила да не сезира прокуратурата, но не иска да го вижда повече.

Сюхан и Джесур остават в болницата.

Ръза се ядосва, че този път няма как да притисне стареца и да получи чифлика.

Джесур иска да направи всичко възможно да вкара Ръза отново в затвора. Сюхан е съгласна.

Корхан се прибира вкъщи и се държи студено с жена си. Изведнъж решава и си събира багажа. Заявява на Джахиде, че е решил твърдо да се разведат. Джахиде вярва, че скоро отново съпругът й ще се върне.


Сюхан прочита съобщението в телефона на баща си. Джесур й казва, че трябва тези съобщения да се предадат на прокурора.

Тахсин се прибира в имението, но не си спомня за промените, направени там през последните години.

Джесур предава телефона на прокуратурата. Серкан го пита какво е станало с Тахсин.

Корхан взима съпругата си в чифлика.

Джесур взима багажа на Сюхан и се мести при нея в чифлика.

Тахсин търси Адалет по телефона, но избира стария й номер. Хюля му сервира и чува разговора. Бившата проститутка си измисля, че Адалет е напуснала Корлудаа заради връзката им.

Джесур настоява да остане в имението, за да пази Сюхан. Обещава й, че ще остане до нея, независимо дали ще издържи.

Корхан казва на Михрибан какво се е случило с Тахсин.

Прокурорът е засякъл телефона, от който е изпратено съобщението. Изпратил е полицаи в хотела за Ръза. Комисарят идва със заповед за обиск в целия хотел. Бившият затворник се досеща какво търси полицията.

Тахсин вика Хюля, за да му донесе вестник. Джахиде се появява. Той се радва, че скоро ще има внуче.

Ръза обяснява на прокурора, че е изпращал съобщения от нейно име, за да зарадва зет си.

Тахсин започва да разпитва снаха си за всичко, което се е случило през годините. Михрибан се появява при него. Тахсин ги предупреждава да не правят глупости, докато е болен. Михрибан му съобщава, че ще се кандидатира за кмет.


Прокурорът казва на Джесур, че трябва да открият тялото на Адалет...

Тахсин се интересува кой го е нападнал. Предлага на семейството си да се съберат и да разкажат какво се е случило през последните години в компанията.

Джахиде се изпуска и съобщава на свекър си, че Салих е мъртъв. Тахсин моли Джесур да го отведе в стаята му. Старецът иска да се опознае със зет си.

Джесур разказва по радио уредбата, че в града има убиец. Съобщава, че това е Ръза. Казва, че не може да го докаже, но все пак предупреждава съгражданите си за действията на бившия затворник. Всички гости от хотела си тръгват. Ръза отива в прокуратурата и докладва на Серкан, че преди време Джесур го е пребил и отвлякъл.

Бюлент пресреща Джахиде и започва да я заплашва. Тя го пита какво иска. Той предлага на снахата отново да бъдат партньори. Бюлент настоява тя да му помогне да си върне парите, които е дал на Хюля.

Прокурорът казва на Ръза, че ще задържи Джасур, но е по-добре това да стане по-късно, защото има съмнения, че Джесур е убил Адалет.

Ръза се обажда на Сюхан и иска да се види с нея. Тя иска подкрепа от Серкан. Той се съгласява да й помогне, за да разбере какво е направил Ръза.

Бившият затворник си мисли, че прокурорът подозира, че Джесур е убил Адалет. Ръза обещава на своя помощник, че ще намери улики, с които да вкара в затвора Алендароулу...

Източник: Теленовелас

loading...
 

loading...