"Искрите на отмъщението" - започва война на живот и смърт
Administrator
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Тахсин отива във фирмата и охранителите не го пускат. Благодарение на Корхан, недоразумението се решава.

Хюля отива при Туран. Казва му, че детето е отвлечено. Моли го да спаси бебето им от Бюлент.

Сюхан и Джесур са записали час за бракосъчетание в общината. Двамата влюбени отиват на плажа, където ще бъде сватбата. Сюхан отива да си купува рокля, като взима и Джесур със себе си.

Ръза урежда напускането на страната, но преди да замине е решил да убие Джесур.

Туран насочва пистолет към Бюлент. Настоява да го заведе при сина му.

Тахсин научава, че е прехвърлил фирмата си на Корхан. Двамата се скарват.


Хюля носи парите и ги оставя на посоченото място. Бюлент й праща съобщение да си тръгва, а бебето ще бъде върнато в дома й. Тя се прибира и Туран й носи детето. Бившата проститутка разбира, че Туран е инсценирал това отвличане. Бюлент нарочно казва на Хюлея, че и Джахиде е замасена. Хюля заявява на снахата, че вече й е враг.

Тахсин иска да отидат на гости у Сюхан и настоява да вечерят в Алендароулу. Старецът не иска Корхан да присъства. Преди да влезе вътре, започва да си спомня за пожара. Тахсин изразява своите съболезнования на Ширин. Момичето се ядосва и двамата с Кемал излизат.&nbsp

Джесур и Сюхан също са изненадани от посещението на стария Корлудаа. Пита дъщеря си дали знае нещо за Адалет. Сюхан му казва, че жената отдавна е заминала далече. Тахсин си мисли, че той е причината за това заминаване. Спомените на стареца започват да се връщат, като вижда картината на стената. Сюхан обяснява на баща си, че той е подарил картината за сватбата им. Джесур оставя баща и дъщеря да разговарят. В това време Ръза му се обажа и заявява, че двамата започват да играят игра.

Ръза е оставил вестник, в който е отбелязал букви. Чрез тях Ръза го вика да отиде на гроба на майката на Сюхан.

Джахиде поднася кафе на свекър си. Тахсин я пита за Адалет. Тя отговаря, че не знае.


Там сред цветята Джесур открива друга бележка. В нея пише, че трябва да отиде в къщата, където е живяла майката на Сюхан.

Докато Сюхан и Ширин избират торта за сватбата, Джесур се появява в сладкарницата.

Джахиде се оплаква на свекър си, че съпругът й иска да се разведе с нея. Корхан отново отнася един скандал. Обяснява на баща си да не вярва на Джахиде. Старецът го заплашва, че ако се разведе, няма да види детето си.

Джесур споделя с любимата си, че Ръза си играе с него, но той иска да го залови. Сюхан му казва къде е живяла майка й като дете, но поставя условие да действат заедно срещу беглеца.

Прокурорът научава за играта на Ръза. Джесур иска да е примамката, с която да заловят беглеца.

Джахиде казва на свекър си, че Адалет е заминала в чужбина и се е омъжила. Тахсин не помни, че двамата с нея са семейство.

Джесур отива в къщата, подсигурен от полицията. Там няма никой. Разглеждайки снимките, забелязва, че зад една от тях има залепена бележка. Обръща всчиките и прочита, че трябва да отиде на друг адрес. Двамата с прокурора тръгват, въпреки протестите на Сюхан.

Ръза подготвя къщата на адреса...

 

Източник: Теленовелас

loading...
 
loading...