Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"Горчива любов" - Ферман заплашва Булут, че ще убие Мелек

Administrator
(3 гласа, оценка 3.67 от 5)
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

Решат кани Ферман на чай.

Али и Мелек се прибират. Той иска личната й карта. Казва на момичето, че ще запази дата за сватбата. Мелек е против. Притеснява се, че избързват.

Ферман и Решат разговарят за живота. Бизнесменът споделя, че целият живот му е изпълнен с грешки. Спомня си за Захиде. Пита брат й дали ще може да я види след толкова години. Решат е принуден да лъже Али, че майка му е мъртва.

Мелек се запознава с Фермн. Решат й казва, че това е бащата на Али. В това време младежът се прибира.

Захиде се събужда и  изпада в криза. Сестрата я успокоява. Дава й лекарства, за да не буйства.

Ферман казва на сина си, че момичето му харесва. Али пита дали ще иска Мелек да целуне ръка на бъдещия си свекър. Ферман се съгласява и си тръгва.


Булут продължава да се оплаква на приятеля си. Хайдар го пита защо не е заминал. Булут отговаря, че се е страхувал да не навредят на любимата му.

Мелек също харесва Ферман. Али споделя какво е станало с майка му, но баща му никога не му е помагал. Забранява на момичето да говори по тази тема.

Суде звъни на шофьора. Булут вдига и разбира, че жена му плаща на Хайдар да го следи. Скача и пребива приятеля си в кръчмата.През нощта на Ферман започва да му тече кръв от носа. Шахика настоява мъжът й да отиде на лекар.

Сафет много бързо е продал къщата в Измир на някакъв човек от Истанбул на двойна цена. Мелек се замисля.

Булут продължава да разпитва за смъртта на баща си

Мелек се интересува защо Булут е купил къщата на Сафет. Отново го отрязва, заявявайки, че нямат нужда от неговата помощ.

Суде продължава да се държи зле с екипа си.

Ферман научава, че Булут е изтеглил 700 хиляди от банката. Зетят отново се среща с любовницата си. Мелек му казва, че иска да го забрави. Казва му, че вече има друг. Булут я ревнува.


Ферман се обажда на зет си и му казва, че ако още веднъж се срещне с Мелек е заповядал да я убият. Булут му се моли да не я наранява. Отива при тъст си и му вдига скандал. Ферман му напомня, че го е предупредил, че момичето ще умре. Булут му обещава, че ще стои далеч от любимата си.

Мелек моли Али да й обещае, че докато двамата са живи, детето й ще знае, че той е неговият баща. Дава личната си карта и казва, че иска по-скоро двамата да се оженят.

Суде вече е планирала уикенда. Булут отказва да го прекара с нея. След като вижда погледа на Ферман се съгласява да замине с жена си.

Сафет е малко скептичен относно бъдещия брак на дъщеря си, но дава своята благословия.

Решат дава пръстен, който да подари на Мелек. Този пръстен е бил купен за майка му. Али е много щастлив.Али подарява на Мелек сватбена рокля. Тя е много тъжна.

Булут и Суде тръгват на път. Състоянието на Ферман се влошава. Шахика е притеснена, но сестрата се обажда и пита какво да прави със Захиде. Болногледачката съобщава, че откакто е спряла лекарствата, жената се е чувствала добре

Булут отива да види доказателствата за смъртта на баща си. Суде му няма доверие.

Решат се обажда на Ферман, че вечерта Али и Мелек ще се женят в ресторанта и го кани да присъства на сватбата…

Източник: Теленовелас

loading...
 

loading...