Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"Искрите на отмъщението" - Прострелват Сюхан, тя изпада в кома

Administrator
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

 

Тахсин иска да почете жена си с посаждане на гора.Туран и Джахиде издават Бюлент за отвличането на Зафер. Арестуват го и той прави самопризнания. Бану моли Сюхан и Джесур да пазят в тайна отвличането на детето й.

Туран и Корхан се виждат на гроба на Нуран. Старецът иска прошка от сина си, защото е бил лош баща. Признава, че се е оженил принуден от бременността на майка му. Джесур разказва на Ръфат, че Бану вече действа на тяхна страна. Ръза изпраща човек да унищожи Кайа. Затварят в килии Бюлент , Хюля и Джахиде. Джесур проследява Ръза и освобождава Йомер.


Ръза успява да избяга от Ръфат. Сюхан оневинява Джахиде. Зия получава обаждане от шефа си в присъствието на Джесур и комисаря. Тахсин отива в дома на зет си и му разказва цялата история, провокирала „Искрите на отмъщението”. С Хасан били отгледани като сираци, но само него са предпочели да осиновят. Казва, че картините и домът са негови, защото Музафер и жена му са го изоставили.

Джахиде ражда дъщеря си и получава прошка от Корхан, който иска вече да бъдат заедно. Ръза принуждава Бану да помогне да постави капан на заклетия му враг. Докато Джесур и полицията са в Истанбул, братът на Адалет поставя камери в Корлуда и убива Корхан. Сюхан е свидетел на последния дъх на брат си.


Ръза звъни на Джесури му казва, че няма да види жена си. Оковава Сюхан и я тормози преди да я отведе от страната. Тахсин обвинява зет си за станалото. Джесур търси помощ, за да намери Сюхан. Докато издирва таксито, което е помогнало на Ръза, похитителят убива Расим. Сюхан успява да намери начин да се обади на мъжа си. Ръза обаче устройва клопка на Джесур и тя е простреляна сериозно. Сюхан е оперирана, но изпада в кома.

Джахиде получава от Хюля син и тъгува по мъжа си. Бюлент иска прошка от Михрибан. Джесур не се съгласява да убият сина му, за да събудят Сюхан.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...
 

loading...