Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


"Искрите на отмъщението" - Сюхан ражда и се събужда от комата

Administrator
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

 

Ръза звъни на Джесури му казва, че няма да види жена си. Оковава Сюхан и я тормози преди да я отведе от страната. Тахсин обвинява зет си за станалото. Джесур търси помощ, за да намери Сюхан. Докато издирва таксито, което е помогнало на Ръза, похитителят убива Расим. Сюхан успява да намери начин да се обади на мъжа си. Ръза обаче устройва клопка на Джесур и тя е простреляна сериозно. Сюхан е оперирана, но изпада в кома.


Джахиде получава от Хюля син и тъгува по мъжа си. Бюлент иска прошка от Михрибан. Джесур не се съгласява да убият сина му, за да събудят Сюхан.

След четири месеца тя още спи, Джесур обещава да кръсти сина си Корхан, а Ръза е затворен в лудница. Тахсин разказва на Михрибан защо я е предал преди 40 години. Джесур подкупва санитар, за да може Ръза да избяга. Тахсин научава за намеренията му и го удря с електрошок. Старецът се качва с Ръза на корабче, което се взривява.


Джесур се събужда и вижда смъртта на враговете си. Тахсин е оставил писмо, в което му поверява Сюхан и внука си. По време на раждането жената на Джеур най-после се събужда. Джесур може да прегърне семейството си. Когато всичко свършва добре, тримата заживяват на яхтата, както си мечтаха.

loading...

Източник: "ТвСага"

 

loading...