Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Неделя, 04 Юли 2010 08:25

ПРЕГРЪДКАТА

Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

 

 

Какво е  съдържанието на прегръдката?

По кожата има много ерогенни зони; прегръщайки жената, мъжете въздействуват с натиска на тялото си на нейното тяло, трият кожата си в нейната кожа, натискът и триенето действуват на ерогенните зони, възбуждат жената. Това е първичното физическо обясенние.

Но има и друго. Прегръдката е символично изображение на принадлежността на един човек към друг.

Какво влага мъжа в прегръдката?

Мъжът, прегръщайки жената, в една или друга форма обезателно твърди: ти си моя, на никого няма да те дам, моя си завинаги. А жената повтаря: твоя съм, никой друг не ми е нужен, аз принадлежа само на теб. И тя затваря очи, и крие лицето си в гърдите на мъжа. Отдавна е забелязано, че мъжът в тази ситуация обикновено гледа над главата на жената или встрани, той като че ли го е страх, той защитава любимата.

Какво влага жената в прегръдката?

Жената, обратно, изключва се от външния свят, забравя за неговото съществуване, изцяло се поверява на възлюбения. В това се и крие психологията на прегръдката.

По този начин може да бъде разшифрована практически всяка ласка.

Каква е ролята на женските крака в представите на мъжа?

Да кажем, красотата на женските крака. Женските крака са прелъстителни, стройни, прекрасни. Но защо именно краката? Защото, скланяйки се към тях, мъжът подчертава своето преклонение към предмета на любовта. Мъжът, приведен в женските крака, като че ли намалява ръста си, принизява се, показва, че е паж, васал, а жената издига на пиедестал. Ето го психологическият контекст в ласките на женските крака.

 

 


 

Последно променени от Неделя, 04 Юли 2010 08:36

loading...

Adsterra