Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Неделя, 27 Юни 2010 15:46

МЪЖКИТЕ ГРЕШКИ В СЕКСА СПРЯМО ЖЕНАТА

Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

Мъжките грешки в секса

Мъжете доста често са толкова тревожни по отношение на това да не се изложат пред жените ,че дори пропускат  да се консултират с тях по основни теми, които определят женската сексуалност и нейното проявление.Казано накратко, мъжете не питат жените, както им харесва, а приемат, че те знаят всичко относно женската сексуалност.

Първа мъжка секс грешка:

Мъжете винаги знаят какво жената иска, когато прави секс

Всички жени имат своите индивидуални предпочитания

Затова не залагайте на онова,което е искала жената  при последния интимен контакт

Втора мъжка  секс грешка:

Вие имате всичко онова, от което се нуждае тя

Но! Някои жени не могат да получат оргазъм при оборот по малко от 3000 в минута Тези обороти не могат да достигнат нито човешкият език ,нито човешките пръсти. Мъжете често приемат, че тези жени нещо не са в ред. Напротив - всичко си им е в ред и може би точно за тях са изработени вибраторите.

Приемайте вибратора като ваш асистент, а не като заместник. Много двойки включват вибратора в техния сексуален живот.     Използването на вибратора трябва да се приема от мъжете не като подтискане, а като улеснение на интимния живот.

Трета мъжка секс грешка:

Мъжете и жените чувстват нещата по един и същи начин

Мъжете не могат да си представят, че партньорките им нямат същите усещани, каквито те изпитват, когато  проникват в жената.Те не предполагат, че в повечето случаи вътрешността на влагалището има по малка чувствителност, отколкото външните органи на жената. Дълбокото проникване не толкова важно за някои жени които се чувстват сякаш са под силен натиск при по-голяма дължина на пениса.Разбира се, тук трябва да се отбележи, че някой жени реагират на стимулация на входа на матката.

Четвърта мъжка секс грешка:

Вие знаете точния път в женската анатомия, по който да постигнете желания оргазъм

Мина много време от началото на секс революцията, но мъжете често пъти не отдават голямо значение на клитора, а смятат, че жената трябва да получава оргазъм по влагалище път.

Момчета, жената гарантирано ще ви удостои с  един невероятен стон, ако я стимулирате там, а не се потите продължително и не задържате напразно еякулацията си, докато се стремите да изтръгнете влагалищен оргазъм.

Е, да но вие ще попитате, как да разбера, какво иска тя.Няма нищо по-лесно от това момчета, просто я попитайте. Тя с охота ще ви обясни.

Пета мъжка секс грешка:

Влажни, значи готови

Момчета, в различните периоди на нейния менструален цикъл, тя има различно овлажняване. Не се подвеждайте,че ако не е овлажнена достатъчно, то тя не е възбудена.

Шеста мъжка секс грешка :

Тишината е златното решение

По време на секс не е необходимо всичко да преминава в мълчание.Напротив ако споделяте чувствата си всичко това би имало едно прекрасно отражение върху женската емоционалност в този миг. Тя би ви била благодарна ,защото по-този начин вие засилвате нейната възбуда.


loading...