Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Събота, 18 Януари 2014 09:56

СЕКСЪТ С МНОГО ПАРТНЬОРИ ПРИ ЖЕНИТЕ ВОДИ ДО ДЕПРЕСИЯ

Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

Когато един мъж иска да прави секс с една жена, той използва какви ли не манипулативни действия, за да я вкара в леглото си. Той може да я изкара фригидна, глупава и т.н. само, за да постигне своето.

Но трябва ли жените да се подават на това поведение?
Младите дами, които се радват на активен сексуален живот по време на студентските си години, са в пъти по-склонни към депресии на по-късен етап от живота си, установи ново проучване, предаде БГНЕС.

Дамите, привърженички на мимолетните отношения, много по-често изпадат в емоционални дупки, отколкото жените, радващи се на дълга хармонична връзка. Според изследването, подобни кратки авантюри са и причина за редица сексуални насилия и убийства.
Изследването е направено с помощта на анонимен въпросник, отнасящ се до сексуалните преживявания на анкетираните. "Спокойствието, което жените притежават в една стабилна връзка, изгражда у тях чувство за сигурност и емоционална подкрепа. Тъкмо обратното се наблюдава при дамите, които предпочитат чисто физическите удоволствия с различни партньори. Когато останат сами, те често усещат липсата на това, което се нарича постоянен партньор. Тъкмо заради това са и много по-склонни към изпадане в различни депресии", сочат резултатите от проучването.

 

Последно променени от Събота, 18 Януари 2014 12:42

loading...

Adsterra